Μπάγερν Μονάχου

Επέστρεψε… σπίτι του ο Κλαούντιο Πιζάρο (pic)

Ο Κλαούντιο Πιζάρο επιστρέφει στην αγαπημένη του Μπάγερν Μονάχου για τρίτη φορά, έτοιμος να αναλάβει έναν διαφορετικό ρόλο από αυτό που γνωρίζαμε.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τα κατορθώματα του Περουβιανού. Ο Κλαούντιο Πιζάρο «χόρτασε» ποδόσφαιρο ολοκληρώνοντας πριν λίγο καιρό μια λαμπρή καριέρα ως επί το πλείστον στα γερμανικά γήπεδα. Στα 41 του αισθάνθηκε πως ήρθε η ώρα να κλείσει το κεφάλαιο ως ποδοσφαιριστής. Η αγαπημένη του Μπάγερν Μονάχου όμως δεν τον ξέχασε και αμέσως του έδωσε χώρο να βρεθεί ξανά εκεί που πραγματικά επιθυμεί.

Οι Βαυαροί το μεσημέρι της Τρίτης ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Κλαούντιο Πιζάρο. Ο γερμανικός σύλλογος τοποθετεί τον Περουβιανό ως πρεσβευτή της ομάδας δίνοντας του την ευχέρεια να προσφέρει στην ομάδα από νέο πόστο. Ο Πιζάρο θυμίζουμε είχε φορέσει δύο διαφορετικές εποχές τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου κατά το παρελθόν.

https://twitter.com/FCBayernEN/status/1305810732588687361

Πιζάρο: Τα πάντα για την Μπάγερν Μονάχου

Πιο συγκεκριμένα η πρώτη ήρθε το καλοκαίρι του 2001 και διήρκηκε έξι χρόνια ενώ το δεύτερο πέρασμά του από το Μόναχο πραγματοποιήθηκε την τριετία 2009/12. Ο Περουβιανός όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να μετατραπεί σε ένα από τα αγαπημένα παιδιά της διοίκησης αλλά και της εξέδρας. Έτσι η σημερινή ανακοίνωση είναι το επιστέγασμα μια αγάπης προς το πρόσωπό του. Κλαούντιο Πιζάρο

Στις πρώτες του δηλώσεις ως πρεσβευτής της Μπάγερν Μονάχου, ο Κλαούντιο Πιζάρο δεν έκρυψε τη χαρά του γι’ αυτή την εξέλιξη στη καριέρα του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Μπάγερν ως πρεσβευτής της ομάδας. Είναι ένα όνειρο η επιστροφή μου εδώ. Η Μπάγερν ήταν πάντα η οικογένειά μου, έτσι αισθάνομαι εδώ. Στον νέο μου ρόλο θα δώσω τα πάντα για το καλό της ομάδας. Αυτό έκανα πάντα» ανέφερε ο Περουβιανός.

Η Μπάγερν Μονάχου διαχρονικά συνηθίζει να στελεχώνεται σε όλα τα πόστα με «δικά της παιδιά. Οι Βαυαροί είναι σταθερά μετρ της οργάνωσης και του ομαδικού κλίματος. Αυτό είναι και το κλειδί της επιτυχίας του συλλόγου. Η ομάδα του Χάνσι Φλικ κυριάρχησε την περασμένη σεζόν κατακτώντας τα πάντα στο διάβα της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ