Νάπολι

Γκατούζο: “Καμία έκπτωση για Κουλιμπαλί”!

Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε για τον Κουλιμπαλί και κράτησε και ο ίδιος την ίδια στάση με τη διοίκηση - Δεν θα γίνει καμία έκπτωση σε πιθανή πώληση του παίκτη.

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί είναι ένας ποδοσφαιριστής που σε κάθε μεταγραφική περίοδο (και όχι μόνο), ακούγεται το όνομά του να εμπλέκεται σε πολλά μεταγραφικά σενάρια. Είτε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είτε για τη Μπαρτσελόνα, είτε ακόμα και για τη Λίβερπουλ που ιδανικά θα ήθελε να φτιάξει το απόλυτο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Τελευταία πάντως, η ομάδα που έπαιξε πολύ δυνατά για την απόκτησή του και πραγματικά μας έκανε να πιστέψουμε ότι τελικά η μεταγραφή θα υλοποιηθεί, είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Οι δύο ομάδες φτάσαν σε προχωρημένες συζητήσεις και ο παίκτης βρέθηκε κοντά στους πολίτες.

Όπως γίνεται συνήθως όμως με τις μεταγραφές των παικτών της Νάπολι, οι συνομιλίες έχουν δυσκολίες λόγω οικονομικών απαιτήσεων. Ο πρόεδρος της Νάπολι είναι πολύ σκληρός διαπραγματευτής και αυτό δημιουργεί προβλήματα. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, με τη Νάπολι να επιμένει στα 75 εκατομμύρια ευρώ και να μην βάζει καθόλου νερό στο κρασί της.

Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε για το ενδεχόμενο πώλησης του Κουλιμπαλί και τάχθηκε κι αυτός υπέρ της γραμμής της ομάδας. Ότι δηλαδή ο παίκτης είναι σημαντικός για τη Νάπολι και θα πουληθεί μόνο αν ικανοποιηθούν πλήρως οι απαιτήσεις του κλαμπ. Γκατούζο: "Καμία έκπτωση για Κουλιμπαλί"!

Οι δηλώσεις Γκατούζο για τη μεταγραφή Κουλιμπαλί

Συγκεκριμένα ο Γκατούζο δήλωσε στο Skysports: «Ο Κουλιμπαλί έχει συγκεκριμένη τιμή για μεταγραφή. Αν ο σύλλογος δεν λάβει τα απαιτούμενα χρήματα, τότε ο παίκτης δεν θα φύγει. Δεν πρόκειται να γίνει καμία έκπτωση για τον παίκτη», ξεκαθάρισε ο Ιταλός τεχνικός των «Παρτενοπέι».

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών και ο πρόεδρος της ομάδας, Ντίνο ντε Λαουρέντις, είχε πει ότι υπάρχει μία συγκεκριμένη τιμή για τον Κουλιμπαλί. Και κανείς στη Νάπολι δεν σκοπεύει να μειώσει τις απαιτήσεις του. Υπό αυτές τις συνθήκες το μπαλάκι περνάει εξ ολοκλήρου στην πλευρά της Σίτι. Αν οι πολίτες δώσουν τα 75 εκατομμύρια, ο παίκτης θα γίνει δικός τους. Αν συνεχίσουν να διαπραγματεύονται, πιθανότατα δεν θα βρεθεί λύση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ