Κόσμος

Ο Μέσι πρωταγωνιστής στο PES 2021!

Κυκλοφόρησε το PES 2021 σε όλα τα καταστήματα, ενώ θα διατίθεται ως eFootball PES 2021. Πρωταγωνιστής στο promo video ο Λιονέλ Μέσι!

Μπορεί το τελευταίο διάστημα τα πράγματα να μην πηγαίνουν καλά στην καριέρα του. Μπορεί οι σχέσεις του με την Μπαρτσελόνα να έχουν φτάσει στα άκρα. Αλλά ο Λιονέλ Μέσι τουλάχιστον θα μπορεί να υπερηφανεύεται πως είναι πρωταγωνιστής στο PES 2021.

Η νέα σειρά του βιντεοπαιχνιδιού της ΚΟΝΑΜΙ κυκλοφόρησε σήμερα, Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου. Και στο promo video ο Μέσι κατέχει μία ξεχωριστή θέση.

Από εκεί και πέρα, το PES 2021 κυκλοφορεί τόσο ψηφιακά, όσο και στα καταστήματα, με μειωμένη τιμή όμως.

Το PES 2021 είναι σε μορφή «season update», ώστε να καλύψει το κενό μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου τίτλου. Επίσης, σκοπός της εταιρείας είναι να βελτιώσει τα μοντέλα τωνχαρακτήρων, γραφιστικά, animations και physics.

Η εποχή είναι ιδιαίτερη λόγω του κορωνοϊού. Και γι’ αυτό η ΚΟΝΑΜΙ διευκολύνει τους πελάτες της. Καθώς το παιχνίδι θα ανανεώνεται συνέχεια. Και σε επίπεδο ομάδων, παικτών. Και σε επίπεδο στατιστικών. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως 4 ομάδες υπάρχουν στο PES 2021. Αυτές είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ