Γιουβέντους

Στο Τορίνο εκτάκτως ο μάνατζερ του Ντιμπάλα! Αυτά ζητάει ο Αργεντινός

Η Γιουβέντους έκανε την τελική της προσφορά προς τον Πάουλο Ντιμπάλα και ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού βρίσκεται στο Τορίνο!

Ο Πάουλο Ντιμπάλα βρέθηκε κοντά στην έξοδο από την Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν και ο Αργεντινός παρέμεινε στο Τορίνο, κάνοντας μάλιστα και μια εκπληκτική σεζόν. Έδειξε πως μπορεί να αγωνιστεί στο πλάι του σπουδαίου Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ απέδειξε πως είναι καταλυτικός για την επιθετική γραμμή της ομάδας. Αυτό το έχουν αντιληφθεί και οι Ιταλοί, με την διοίκηση της ομάδας να επιθυμεί την παραμονή του έμπειρου άσσου. Να τονίσουμε όμως πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Γηραιά Κυρλια λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Εδώ και μερικές εβδομάδες Ντιμπάλα και Γιουβέντους βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις, έχοντας ως στόχο την… επέκταση της συνεργασίας τους. Και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίζουν χέρι χέρι, ωστόσο δεν αρκεί μόνο η πρόθεση. Τι εννοούμε; Ντιμπάλα

Μέχρι στιγμής οι συζητήσεις έχουν πέσει στο κενό. Ο 26χρονος επιθετικός θεωρεί πως πρέπει να αυξηθούν οι ετήσιες απολαβές του, όντως ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στον σύλλογο. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ζητάει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 13 εκατ, ευρώ. Από την άλλη η αρχική πρόταση της Γιουβέντους ήταν στα 8 εκατ. ευρώ. Ενώ σύμφωνα με ιταλικά Μέσα η νέα προσφορά των Ιταλών αγγίζει τα 11 εκατ. ευρώ.

Ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στο Τορίνο προκειμένου να κλείσει η συμφωνία.  Πάντως από την Γιουβέντους έχουν ξεκαθαρίσει πως αυτή θα είναι και η τελική τους πρόταση καθώς δεν είναι πρόθυμοι να ανεβάσουν και άλλο το… οικονομικό.

Ο Ντιμπάλα θέλει να παραμείνει ωστόσο φαίνεται πως έχει βρει ήδη… ομάδες που να του καλύπτουν τα οικονομικά «θέλω». Η σημερινή συνάντηση αναμένεται να είναι καθοριστική όσον αφορά το μέλλον του ποδοσφαιριστή στο Τορίνο. Πάντως ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως καμία από τις δύο πλευρές δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ