ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Αυτό είναι το deal ανάμεσα σε Ρεάλ- Τότεναμ για Μπέιλ!

Ολοένα και πιο κοντά στο να επιστρέψει στην Τότεναμ φαίνεται πως βρίσκεται ο Γκάρεθ Μπέιλ, όπως αναφέρουν τα περισσότερα αγγλικά ΜΜΕ.

Αυτό είναι το deal ανάμεσα σε Ρεάλ- Τότεναμ για Μπέιλ!

Η καριέρα του Γκάρεθ Μπέιλ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση τα τελευταία χρόνια. Ο Ουαλός επιθετικός από εκεί που ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες παγκοσμίως, έφτασε να βλέπει 11αδα με τα… κιάλια. Όχι ότι ξέχασε τα βασικά του αθλήματος. Αλλά οι σχέσεις του με τον Ζινεντίν Ζιντάν ήταν τόσο κακές που ο Γάλλος τεχνικός δεν τον πίστεψε ποτέ. Σε καμία φάση της σεζόν.

Αυτό έφερε αναταράξεις στις τάξεις της ισπανικής ομάδας. Από την μία ο Βρετανός παίκτης που δεν είχε όρεξη να είναι επαγγελματίας ή να δείξει τουλάχιστον την απαραίτητη εικόνα. Και από την άλλη ο “Ζιζού” που δεν μπορούσε να κάνει ένα… restart στη μεταξύ τους σχέση μετά απ’ όλα αυτά που είχαν συμβεί.

Λογικό και επόμενο να πρέπει να υπάρξει μία αλλαγή. Άλλωστε τον Μπέιλ δεν τον έχουν πάρει και τα χρόνια. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν άργησε να εκδηλώσει ενδιαφέρον. Ωστόσο, η Τότεναμ έκανε πιο δυνατό “μπάσιμο” σε σχέση με τους “κόκκινους διαβόλους”. Συν τοις άλλοις οι Λονδρέζοι ξέρουν πολύ καλά ποιος είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ. Οπότε δεν χρειάστηκαν πολύ χρόνο, ώστε να δώσουν τα χέρια σε πρώτη φάση. Τόσα θα δώσει για Μπέιλ η Τότεναμ!

Τόσα θα δώσει για Μπέιλ η Τότεναμ!

Οι τελευταίες ώρες είναι γεμάτες από συνομιλίες. Ο χρόνος όσο περνάει πιέζει. Το καλό είναι ότι υπάρχει θετικό κλίμα και όλες οι πλευρές θέλουν να τελειώνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Κοινώς θέλουν όλοι να δουν τον Γκάρεθ Μπέι και πάλι με τα χρώματα της Τότεναμ και όχι να συνεχιστεί η σεζόν με τον Ουαλό να φοράει εκείνη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως έκανε γνωστό ο μάνατζερ του έμπειρου ποδοσφαιριστή με δηλώσεις του: “Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία, μιας και πρόκειται για μία πολύπλοκη μεταγραφή”. Παρόλα αυτά η “Marca” έκανε γνωστό ότι οι Άγγλοι θα αναλάβουν να καλύψουν όλο το συμβόλαιο του έμπειρου εξτρέμ και να δώσουν στην ισπανική ομάδα ένα χρηματικό ποσό που θα βασίζεται στον χρόνο συμμετοχής που θα έχει ο Μπέιλ.

Επίσης, με τα τωρινά δεδομένα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα αφήσει την ισπανική πρωτεύουσα για το Λονδίνο με τη μορφή δανεισμού και όχι κανονικής μεταγραφής. Αλλά ακόμη τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο ή επίσημο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ