ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

“Δε θα με εκπλήξει αν η Λίβερπουλ τερματίσει τέταρτη”

Ο παλαίμαχος παίκτης Άρσεναλ, Πολ Μέρσον, εξήγησε για ποιο λόγο δε θα τον εκπλήξει να τερματίσει ακόμα και στην τέταρτη θέση φέτος η Λίβερπουλ.

“Δε θα με εκπλήξει αν η Λίβερπουλ τερματίσει τέταρτη”

ςΤο φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι φτωχό. Πέρα από τη μεταγραφή ύψους 11 εκατομμυρίων λιρών του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό, η Λίβερπουλ δεν έχει αποκτήσει άλλο παίκτη. Φυσικά, για να κάνουμε το δικηγόρο του Κλοπ, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Και η Λίβερπουλ τα τελευταία 2 χρόνια έχει κερδίσει 4 τίτλους εκ των οποίων 1 Πρέμιερ Λιγκ και ένα Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι που εκφράσει τον προβληματισμό τους για την αγωνιστική εικόνα της Λίβερπουλ, σε περίπτωση που τραυματιστούν κάποιοι παίκτες κλειδιά. Σύμφωνα με τους ειδικούς δεν υπάρχουν αντικαταστάτες τους, όπως υπάρχουν στη Μάντσεστερ Σίτι. Σαλάχ

Ο Μέρσον ανησυχεί για την έλλειψη βάθους

Αυτήν την άποψη μοιράζεται και ο παλαίμαχος παίκτης Άρσεναλ, Πολ Μέρσον, Δε δίστασε, μάλιστα, να δηλώσει ότι αν οι “κόκκινοι” τερμάτιζαν τέταρτοι δε θα του προξενούσε εντύπωση.

“Νομίζω ότι πρέπει να αγοράσουν κάποιον. Δεν θα με εκπλήξει αν τερματίσουν τέταρτοι αυτή τη σεζόν, και το σκέφτηκα πριν από το παιχνίδι με τη Λιντς. Είναι η ίδια ομάδα και έχουν τεράστιο αριθμό παικτών που πρέπει να παίζουν κάθε εβδομάδα. Ο Φαν Ντάικ δεν μπορεί να τραυματιστεί. Οι μπακ δεν μπορούν να τραυματιστούν. Δεν έχουν κανέναν να αντικαταστήσει τους τρεις πρώτους εάν τραυματιστούν”.

Ο Μέρσον συνέχισε να εξηγεί πώς η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα αντιμετώπιζε τα ίδια προβλήματα με τη Λίβερπουλ λόγω του βάθους του ρόστερ τους.

“Αν κάποιος στη Σίτι τραυματιστεί, θα παίξει:” Θα πετύχουμε περισσότερα γκολ από εσάς “ούτως ή άλλως θα πουν. Γι ‘αυτό και ανησυχώ για τη Λίβερπουλ. Υπάρχουν πέντε ή έξι παίκτες που πρέπει να παίξουν κάθε εβδομάδα,. Διαφορετικά η ομάδα θα εξασθενήσει πάρα πολύ. Αυτό είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα στον κόσμο. Πρέπει να είσαι σε φόρμα, είναι το πρώτο πράγμα. Το να πασάρει έρχεται πολύ πιο κάτω από το να είσαι ετοιμοπόλεμος. Θα μπορούσατε να είστε ο καλύτερος πασέρ στον κόσμο, αλλά αν δεν είστε σε φόρμα, δεν παίζετε ένα παιχνίδι. Μετά από αυτό, περνάμε στην πάσα και την ταχύτητα” εξήγησε στη στήλη του στο Sky Sports.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ