ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

O Μουρίνιο φέρνει στην Τότεναμ το “υπερ-όπλο” μπακ της Σεβίλλης!

Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει, ώστε η Τότεναμ να ντύσει στα χρώματά της τον Σέρχιο Ρεγκιλόν που έκανε σούπερ χρονιά με τη Σεβίλλη.

O Μουρίνιο φέρνει στην Τότεναμ το “υπερ-όπλο” μπακ της Σεβίλλης!

Οι περισσότερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ έχουν κάνει καλές και ποιοτικές μεταγραφές. Η Τότεναμ δεν ανήκει σε αυτές όμως. Οι Λονδρέζοι ναι μεν έχουν ενισχυθεί, αλλά όχι στον βαθμό που θα περίμενε κάποιος. Ή όχι στον βαθμό που θα ήθελε κάποιος φίλος του συλλόγου.

Μάλιστα, η εικόνα των “πετεινών” στην πρεμιέρα με την Έβερτον προβλημάτισε πολλούς. Ειδικά τον Ζοσέ Μουρίνιο. Γι’ αυτό το λόγο ο Πορτογάλος τεχνικός κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου έστω και τώρα να φέρει παίκτες στο ρόστερ του που θα του επιτρέψουν να δει πράγματα που θέλει εντός των τεσσάρων γραμμών.

Η πρώτη κίνηση από αυτές φαίνεται πως είναι ο Σέρχιο Ρεγκιλόν. Ο 23χρονος μπακ τη σεζόν που πέρασε έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Σεβίλλης σε Ισπανία και Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ισπανός αμυντικός μπορεί να ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά σίγουρα εκεί δεν θα είχε χρόνο συμμετοχής. Όχι τουλάχιστον αυτόν που θα ήθελε ο ίδιος.

Αποτέλεσμα; Να ψάχνεται για κάπου αλλού. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν εκείνη που έδειξε πρώτη ενδιαφέρον και μάλιστα έντονο. Παρόλα αυτά η Τότεναμ έκανε γέρο “μπάσιμο” και τα έχει βρει τόσο με τον ίδιο τον παίκτη όσο και με τη “βασίλισσα” που θα βάλει στα ταμεία της 30 εκατομμύρια ευρώ. Γι' αυτό πάει στην Τότεναμ και όχι στη Γιουνάιτεντ ο Ρεγκιλόν!

Γι’ αυτό πάει στην Τότεναμ και όχι στη Γιουνάιτεντ ο Ρεγκιλόν!

Οι σχέσεις του Ζοσέ Μουρίνιο με τη Ρέαλ Μαδρίτης είναι καλές. Ειδικά τώρα που τα χρόνια έχουν περάσει και έχει… καταλαγιάσει η σκόνη που σηκώθηκε από τη μεταξύ τους συνεργασία που δεν ήταν και τόσο επιτυχημένη. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο ο “special one”. Οι άνθρωποι της Τότεναμ φρόντισαν να πουν “ναι” σε δύο βασικές παραμέτρους στις συζητήσεις τους με τους Ισπανούς. Αυτό δηλαδή που δεν έκαναν οι υπεύθυνοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πιο συγκεκριμένα, οι Λονδρέζοι θα δώσουν τα χέρια με τη “βασίλισσα”, η οποία θα έχει δικαίωμα επαναγοράς του Ισπανού μπακ στο μέλλον. Παράλληλα, ο δεύτερος όρος δίνει στη Ρεάλ το δικαίωμα να μπορεί να “κοντράρει” πρόταση άλλης ομάδας που θα θέλει να κάνει τον Ρεγκιλόν δικό της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ