Άρσεναλ

«Σε ευχαριστώ που έμεινες στην Άρσεναλ όταν σε χρειάστηκε»

Ο Ίαν Ράιτ ευχαρίστησε προσωπικά τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με την Άρσεναλ

Επίσημη εδώ και μερικές ώρες είναι η ανανέωση του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με την Άρσεναλ. Μετά από αρκετούς μήνες υπομονής, οι «κανονιέρηδες» κράτησαν κοντά τον αρχηγό τους. Κάτι το οποίο χαροποίησε ιδιαίτερα τον θρύλο της ομάδας Ίαν Ράιτ, ο οποίος ευχαρίστησε προσωπικά τον Γκαμπονέζο.

«Έμεινες κοντά μας όταν άλλα αστέρια μας μας εγκατέλειψαν»

Παραπάνω από πανευτυχής για την ανανέωση του συμβολαίου του Ομπαμεγιάνγκ ήταν ο Ίαν Ράιτ. Ο Άγγλος παλαίμαχος επιθετικός της Άρσεναλ πραγματικά δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας. Αντιδρώντας σαν φίλαθλος της ομάδας, ο 56χρονος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το «κανόνι» της Άρσεναλ.

Και κάπως έτσι φρόντισε να μιλήσει αυτοπροσώπως στον αρχηγό των «κανονιέρηδων». Μετά από ένα live του παίκτη μέσα από το «Έμιρεϊτς», ο Άγγλος επικοινώνησε μαζί του. «Σε αγαπώ φίλε, σε ευχαριστώ πολύ που ανανέωσες. Άλλοι έφυγαν στο παρελθόν όταν τους χρειαζόμασταν, αλλά εσύ έμεινες κοντά μας την κρισιμότερη στιγμή» είπε ο Ράιτ, πετώντας… δηλητηριώδη βέλη προς τον άλλοτε αρχηγό της ομάδας, Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

«Σε αγαπώ αρχηγέ μου, φρόντισες να έχεις στάτους θρύλου στην ομάδα. Όλοι οι φίλαθλοι σε αγαπούν» συνέχισε σε ίδιο μήκος κύματος, ενώ τόνισε πως θα ήθελε να τον δει στο άμεσο μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ράιτ είχε κάνει κυριολεκτικά ό,τι πέρναγε από το χέρι του για να παραμείνει στο Λονδίνο ο Ομπαμεγιάνγκ. Προ ημερών μάλιστα είχε συναντηθεί με τον πατέρα του παίκτη, θέλοντας να πείσει τον Γκαμπονέζο. Κάτι που από ότι φαίνεται απέδωσε καρπούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ