ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

To συγκινητικό μήνυμα του Μαρτίνεζ στην Αρσεναλ (vid)

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ αποχαιρέτησε τους φίλους της Άρσεναλ για τελευταία φορά, καθώς μέσα στα επόμενα 24ωρα θα γίνει ποδοσφαιριστής της Άστον Βίλα.

To συγκινητικό μήνυμα του Μαρτίνεζ στην Αρσεναλ (vid)

Έχοντας συμπληρώσει 10 χρόνια στην Άρσεναλ και μετά από πολλές απογοητεύσεις, ήρθε η ώρα του αποχωρισμού για τον Εμιλιάνο Μαρτίνεζ. Ο φετινός ήρωας του Κυπέλλου και του Κομιούνιτι Σιλντ για τους “κανονιέρηδες” θα αποχωρήσει από την ομάδα. Ειδικότερα, μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Άστον Βίλα έναντι 22 εκατ. ευρώ.

Στον Μαρτίνεζ δόθηκε άδεια να ταξιδέψει στο Μπέρμιγχαμ την Τρίτη και πέρασε το απόγευμα επισκεπτόμενος τις εγκαταστάσεις προπόνησης της Βίλα. Παράλληλα, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις.

Η Άρσεναλ ήθελε να διατηρήσει τον Μαρτινέζ και του είχε προσφέρει μια επέκταση στην τρέχουσα συμφωνία του. Θυμίζουμε ότι το τωρινό συμβόλαιό του λήγει το 2022. Ωστόσο, δεν μπορούσε να του προσφέρει καμία διαβεβαίωση για το χρόνο παιχνιδιού.

Και από τη στιγμή που μετά την επιστροφή του Λένο από τον τραυματισμό, ο Μαρτίνεζ έχασε τη θέση του, αποφάσισε να μετακομίσει στη Βίλα να γίνει για πρώτη φορά βασικός στην καριέρα του σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ σε ηλικία 28 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you @arsenal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emiliano Martinez (@emi_martinez26) στις

Το συγκινητικό μήνυμα του Μαρτίνεζ στην Άρσεναλ

Παρά τους πολλούς δανεισμούς του σε διάφορες ομάδες, τα 11 χρόνια του Μαρτίνεζ στο σύλλογο είναι πάρα πολλά. Γι΄αυτό το λόγο έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της Άρσεναλ μέσω του instagram. Σε αυτό τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν στο τελευταίο στάδιο της περσινής σεζόν όταν κλήθηκε για πρώτη φορά να φορέσει τα γάντια του βασικού για την ομάδα του Αρτέτα.

“Σε ευχαριστώ Άρσεναλ. Για μένα, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος κατά την αποχώρηση μου. Οι φίλοι της Άρσεναλ με υποστηρίζουν και ο σύλλογος το ίδιο. Είχα 11 χρόνια στο κλαμπ, και ακόμα κι αν ήταν ένας σκληρός δρόμος για μένα, και υπέφερα, σήμερα είμαι χαρούμενος και προσπάθησα να δείξω στους νέους τερματοφύλακες ότι η σκληρή δουλειά ανταμείβεται” ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχει συμπλήρωσε το εξής: “Όταν δουλεύεις σκληρά, δεν θα είσαι ευτυχισμένος όλη την ώρα. Θα έχεις απογοήτευση, κακές στιγμές στη ζωή. Η βάση οπαδών της Άρσεναλ ήταν πάντα εκεί για μένα, ένιωσα την αγάπη τους. Ακόμα και όταν ο Λένο τραυματίστηκε αυτή τη σεζόν, έλαβα πολλά μηνύματα εμπιστοσύνης. Αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση, με έκανε να κερδίσω παιχνίδια και με έκανε τον κίπερ που είμαι σήμερα. Κατάλαβαν την ιστορία μου και αγαπούν τον τρόπο που δούλευα στο κλαμπ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας της Άρσεναλ για 11 χρόνια.”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ