ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Αποθέωσε πιτσιρικά της Μπαρτσελόνα ο Κούμαν!

Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα ο τεχνικός του συλλόγου, Ρόναλντ Κούμαν, έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για τους (νέους) παίκτες του.

Αποθέωσε πιτσιρικά της Μπαρτσελόνα ο Κούμαν!

Τα τελευταία χρόνια η Μπαρτσελόνα έχει αλλάξει. Κάθε αλλαγή δεν σημαίνει πάντα πως γίνεται για καλό. Οι Καταλανοί στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν έδιναν ευκαιρίες σε παίκτες από τις ακαδημίες τους. Πλέον ξοδεύουν αλόγιστα μεγάλα χρηματικά ποσά. Αυτό θέλει να το αλλάξει σε βάθος χρόνου ο Ρόναλντ Κούμαν.

Οι Ολλανδοί έχουν δείξει τον δρόμο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι βάσεις της “Μασία” της είχε βάλει ένας άλλος. Ο Γιόχαν Κρόιφ. Ο νέος προπονητής των “μπλαουγκράνα” θέλει να βλέπει εντός αγωνιστικού χώρου τους καλύτερους. Αυτούς που αποδίδουν καλύτερα. Δεν τον ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα ονόματα που αναγράφονται στο πίσω μέρος της φανέλας.

Αυτό δείχνει τουλάχιστον τώρα στην αρχή. Αυτό έχει επισημάνει με δηλώσεις του. Δεν τον νοιάζει η ηλικία ενός παίκτη. Γι’ αυτό το λόγο και ο Κούμαν αποθέωσε έναν από αυτούς στο φιλικό παιχνίδι της “Μπάρτσα” με αντίπαλο τη Χιρόνα. Ο λόγος για τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε που έδειξε θετικά στοιχεία, με αποτέλεσμα ο Ολλανδός να τον αποθεώσει.

“Αν έπρεπε να ξεχωρίσω έναν παίκτη σήμερα αυτός θα ήταν ο Φουέντε. Ήταν πραγματικά πολύ καλός Είμαι πολύ χαρούμενος μαζί του”, είπε χαρακτηριστικά. Αυτός είναι ο πιτσιρικάς που τρέλανε τον Κούμαν!

Αυτός είναι ο πιτσιρικάς που τρέλανε τον Κούμαν!

Δεν είναι Ισπανός, αλλά Αμερικανός. Ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε είναι μόλις 19 ετών και η θέση του είναι επιθετικός. Έχει μάθει την ποδοσφαιρική αλφάβητο σε ένα από τα καλύτερα σχολεία που θα μπορούσε να έχει κάποιος. Στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Όσοι τον έχουν δει λένε πολύ καλά πράγματα για εκείνον.

Ότι εκτός από ταχύτητα έχει και την κατάλληλη τεχνική κατάρτιση, ώστε να παίξει και να σταθεί σε έναν σύλλογο, όπως είναι οι Καταλανοί. Αυτό το είδε και με τα ίδια του τα μάτια ο Ρόναλντ Κούμαν. Ο Ολλανδός τεχνικός είναι ιδιαίτερα αυστηρός και δεν λέει εύκολα καλή κουβέντα σε κάποιον.

Παρόλα αυτά στην εικόνα του πιτσιρικά στράικερ φρόντισε να μην “μασήσει” τα λόγια του. Δείχνει να τον πιστεύει πολύ. Μένει να δουμε αν θα του δώσει όμως και χρόνο συμμετοχής όταν ξεκινήσει επίσημα η σεζόν για τους Καταλανούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ