ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

O Σιντ Κολάσινατς βρήκε την… ασπιρίνη του!

Μετά από τρία χρόνια διαμονής στο Λονδίνο, ο Σιντ Κολάσινατς εμφανίζεται έτοιμος για τον δρόμο της επιστροφής στη Γερμανία μέσω της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

O Σιντ Κολάσινατς βρήκε την… ασπιρίνη του!

Βλέποντας το μέλλον του στην Άρσεναλ ζοφερό ο Σιντ Κολάσινατς ξεκίνησε το καλοκαίρι να ψάχνει αλλού το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Ο Βόσνιος αμυντικός είναι κοινό μυστικό πως δε βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του τεχνικού των «Κανονιέρηδων», Μικέλ Αρτέτα. Ο Ισπανός έχει καταλήξει στους παίκτες που θα απαρτίζουν την οπισθοφυλακή των Λονδρέζων.

Ο 27χρονος βλέποντας να μένει στο περιθώριο προσπαθεί όλο αυτό το διάστημα μέσω του μάνατζέρ του να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πριν λίγο καιρό, τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Βόσνιο να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Ρόμα. Οι «Τζιαλορόσι» παρόλα αυτά δεν προχώρησαν ποτέ με τη περίπτωση του έμπειρου αμυντικού. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει και στη περίπτωση της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Οι «Ασπιρίνες» σύμφωνα με το Skysports βολιδοσκοπούν το τελευταίο διάστημα τις προθέσεις τόσο του παίκτη όσο και της Άρσεναλ. Το συμβόλαιο του Βόσνιου αμυντικού με την Άρσεναλ έχει ακόμη δύο χρόνια ισχύ. Αυτό σημαίνει πως ο έμπειρος άσσος ενδέχεται να αποχωρήσει μονάχα αν οι «Κανονιέρηδες» ικανοποιηθούν από το οικονομικό.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν στο δρόμο του Κολάσινατς

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι Λονδρέζοι παρουσιάζονται πρόθυμοι να αποδεσμεύσουν τον Κολάσινατς. Το αντίτιμο όμως έχει οριστεί στα 12 εκατομμύρια ευρώ, με την Μπάγερ Λεβερκούζεν να κάνει τις τελευταίες ώρες παζάρια στην τιμή. Για την ώρα η υπόθεση δεν έχει κλείσει, ωστόσο οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο με τον Βόσνιο να περιμένει το αίσιο τέλος.

Πρόθεση του παίκτη είναι να αποχωρήσει από το Λονδίνο. Τρία χρόνια που βρίσκεται στις τάξεις της Άρσεναλ είναι αρκετά για να καταλάβει αν η ομάδα τον υπολογίζει ή όχι. Μη ξεχνάμε πως ο Βόσνιος έχει γεννηθεί στη Καρσλούη της Γερμανίας. Ενδεχόμενη επιστροφή του στη Γερμανία θα τον φέρει πιο κοντά στα δικά του πρόσωπα. Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2017, ο Σιντ Κολάσινατς αποκτήθηκε από την Άρσεναλ μέσω της Σάλκε. Η μοίρα τον θέλει και πάλι πίσω στη Γερμανία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ