ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ρόμπερτσον: “Από τις μεγαλύτερες περσινές νίκες μας”

Ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ, Άντι Ρόμπερτσον, θυμήθηκε μία από τις μεγαλύτερες εκτός έδρας νίκης της ομάδας του στην πορεία για τον περσινό τίτλο.

Ρόμπερτσον: “Από τις μεγαλύτερες περσινές νίκες μας”

Ο Άντι Ρόμπερτσον πέρυσι ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της Λίβερπουλ στο δρόμο προς τον τίτλο. Από τα πόδια πέρναγαν οι περισσότερες επιθέσεις της ομάδας. Έτσι, κατάφερε να μοιράσει 12 ασίστ στην Πρέμιερ Λιγκ και να σκοράρει 2 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Ρόμπερτσον στο νέο του βιβλίο Robbo: Now You’re Gonna Believe Us, θυμήθηκε ένα από τα περσινά παιχνίδια που έκριναν σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο. Συγκεκριμένα, μίλησε για την εκτός έδρας νίκη επί της Νόργουιτς με 1-0. Σε εκείνο το παιχνίδι, ο Άλισον με τρομερή επέμβαση αποσόβησε βέβαιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη, ο Μανέ μπήκε ως αλλαγή και πέτυχε το μοναδικό γκολ με υπέροχο τρόπο.

Το παιχνίδι με τη Νόργουιτς εκτός έδρας ήταν ένα από τα πιο υπέροχα ταξίδια της σεζόν. Το αποτέλεσμα από μόνο του ήταν κάτι για να θυμόμαστε. Ήταν η 17η νίκη στη σειρά. Χρειαζόμασταν μόλις 5 νίκες για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά τον τίτλο με 12 αγωνιστικές να απομένουν” ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Ο τρόπος με τον οποίο κερδήθηκαν οι τρεις πόντοι θα ζήσει πολύ καιρό στις αναμνήσεις όλων που ήταν εκεί. Ο Σάντιο ανέδειξε το πλήρες ρεπερτόριο δεξιοτήτων, δύναμης, ταχύτητας σκέψης και τελικής προσπάθειας για να σκοράρει το γκολ που μας έφτασε μέχρι το τέλος της διαδρομής. Γνωρίζω από την εμπειρία μου πόσο δύσκολο είναι να τον αντιμετωπίσεις. Τον βλέπω στην προπόνηση σε καθημερινή βάση. Μπορεί να κάνει το απροσδόκητο, μπορεί να σας νικήσει με την ανώτερη δύναμη του σώματός του, μπορεί να σας ξεπεράσει με επιδεξιότητα ή να πετάξει μπροστά σας τη μπάλα με ταχύτητα. Εκτός από αυτό το ταλέντο, έχει γίνει πολύ πιο συνεπής”.

Ο πορεία για τον περσινό τίτλο

Η Λίβερπουλ κατέκτησε τον περσινό τίτλο πιο γρήγορα από κάθε άλλη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, πολλές φορές δεν το έκανε με τον πιο όμορφο τρόπο. Χρειάστηκε να κερδίσει πολλές φορές με 1-0 κάνοντας τις λεγόμενες “επαγγελματικές νίκες”. Επίσης, στο ξεκίνημα της χρονιάς πήρε αρκετά παιχνίδια μετά από ανατροπή του σκορ, όπως με την Άστον Βίλα.

Στα ντέρμπι πάντα ανέβαζε την απόδοσή της, με αποτέλεσμα να έρθει φυσιολογικά ο πρώτος της τίτλος μετά τη σύσταση της Πρέμιερ Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ