ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Στο προπονητικό για το… αντίο ο Μπέιλ (vid)

Στη τελική ευθεία της ολοκλήρωσης της μετακίνησης του στο Λονδίνο και την Τότεναμ βρίσκεται ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ.

Στο προπονητικό για το… αντίο ο Μπέιλ (vid)

Ο κύκλος του Γκάρεθ Μπέιλ στην Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει να οδεύει στο τέλος του. Τα τελευταία 24ωρα τα ρεπορτάζ θέλουν τον Ουαλό να πακετάρει αφήνοντας την ισπανική πρωτεύουσα για το Λονδίνο. Εκεί τον περιμένει η ομάδα που τον σύστησε στο ευρύ κοινό. Ο σύλλογος που χάρις εκείνον εκτίναξε το όνομά του. Η Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο.

Έπειτα από επτά χρόνια ο 31χρονος επιθετικός παρουσιάζεται πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα «Σπιρούνια» σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν βρει τη χρυσή τομή με τη «Βασίλισσα» για την απόκτηση του ταλαντούχου άσσου. Ο ίδιος σήμερα το πρωί φρόντισε να δώσει περισσότερη τροφή.

Ο Ουαλός εθεάθη έξω από το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης να έρχεται πρώτος και να φεύγει πριν την ολοκλήρωση της καθιερωμένης προπόνησης. Η εικόνα αυτή γέννησε νέα ερωτήματα με τα Μέσα να αναφέρουν πως ο παίκτης πραγματοποίησε τη τελευταία του προπόνηση με τον σύλλογο.

Ο έμπειρος επιθετικός πιθανότατα αύριο θα μεταβεί στο Λονδίνο προκειμένου να οριστικοποιήσει τη μετακίνηση στη Τότεναμ. Έτσι κλείνει και τυπικά το κεφάλαιο Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο είναι η αλήθεια όλα αυτά τα χρόνια πέρασε από… 40 κύματα. Ο Ουαλός από το ζενίθ και την αναγνώριση από το κοινό του Σαντιάγκο Μπερναμπέου πέρασε στη πλήρη απαξίωση. Τελευταία, οι σχέσεις του τόσο με τον Ζινεντίν Ζιντάν όσο και με τη διοίκηση ήταν οι χείριστες. O Μπέιλ στη προπόνηση της Ρεάλ

Στην Τότεναμ για να σώσει ό,τι σώζεται ο Μπέιλ

Η επιστροφή του στο Λονδίνο και την Τότεναμ έρχεται να του δώσει πίσω αυτό που έχασε τα τελευταία χρόνια. Την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής και να παίξει πρώτα από όλα ποδόσφαιρο. Κάτι που στερήθηκε στη Μαδρίτη μιας και ο ίδιος βρέθηκε στο περιθώριο.

Η επικείμενη συμφωνία αναμένεται να επικυρωθεί τα επόμενα 24ωρα, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να δίνει τα χέρια με τα «Σπιρούνια». Θυμίζουμς πως οι Μαδριλένοι με αυτή τη κίνηση γλιτώνουν ένα υπέρογκο συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ