Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: «Κόκκινος» ο Τιάγκο Αλκάνταρα
Λίβερπουλ

Επίσημο: «Κόκκινος» ο Τιάγκο Αλκάνταρα

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 29χρονο μέσο, Τιάγκο Αλκάνταρα. Δείτε τα πρώτα βίντεο και φωτογραφίες του ως παίκτης των κόκκινων.

18.09.2020 | 18:03

Η Λίβερπουλ επισημοποίησε αυτό που όλοι περίμεναν! Ο Ισπανός μέσος, Τιάγκο Αλκάνταρα είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Οι πρωταθλητές Αγγλίας προσθέτουν στο ρόστερ τους μια αξιόπιστη λύση στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Ίβηρας αποτελούσε εδώ και καιρό τον διακαή πόθο του Γιούργκεν Κλοπ. Τελικά η διοίκηση του συλλόγου έκανε πράξη την επιθυμία του και απέκτησε τον μέχρι χθες ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου.

Πριν από λίγο οι κόκκινοι του Μερσεϊσάιντ μέσω των social media έκαναν γνωστή τη μεγάλη μεταγραφή. Ο Τιάγκο Αλκάνταρα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα είναι παίκτης της πρωταθλήτριας Αγγλίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Άλλη πνοή στη μεσαία γραμμή με Τιάγκο

Η μεταγραφή του Ισπανού μέσου θα δώσει άλλη πνοή στο Άνφιλντ. Ο πρώην άσος της Μπάγερν Μονάχου θα προσφέρει σημαντικές λύσεις στη νέα του ομάδα. Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση με το αίσιο τέλος της υπόθεσης.

Μάλιστα, ο νεοαποκτηθείς χαφ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή. «Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Περίμενα αυτή τη στιγμή για πολύ καιρό και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ» ήταν τα πρώτα λόγια του Τιάγκο Αλκάνταρα ως ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, ο οποίος θα πάρει τη φανέλα με τον αριθμό 6.

Τριάντα μύρια συν μπόνους

Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι της μεταγραφής, οι κόκκινοι δαπάνησαν περίπου το ποσό των 30 εκατ. ευρώ. Πέρα από αυτό, υπάρχουν και ορισμένα μπόνους στη συμφωνία. Έτσι, κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον Ισπανό μέσο από την Μπάγερν, αποσπώντας της το μεγάλο «ναι».

Αναμφίβολα στα επτά χρόνια που έπαιζε στο Μόναχο, ο Τιάγκο Αλκάνταρα δεν πέτυχε και λίγα… Ισάριθμα πρωταθλήματα Γερμανίας (7), ένα Τσάμπιονς Λιγκ, τέσσερα Κύπελλα Γερμανίας. Επίσης, ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης, τέσσερα Γερμανίας, ενώ πρόσθεσε ΄και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Με τη Λίβερπουλ επιθυμεί να πράξει ανάλογη πορεία και έχει όλα τα φόντα να το κάνει. Άλλωστε, δεν είναι και μικρός σε ποδοσφαιρική ηλικία, μιας και τον περασμένο Απρίλιο συμπλήρωσε τα 29 του χρόνια. Μένει πλέον να το δούμε στην πράξη.

Δείτε το πρώτο βίντεο με τον Τιάγκο Αλκάνταρα ως παίκτη της Λίβερπουλ:

https://twitter.com/LFC/status/1306970781465948160

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version