ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Ίντερ: Θα γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη;

Η Ίντερ έκανε σημαντικές προσθήκες και φαίνεται πως γλυκοκοιτάζει την κορυφή της Ιταλίας. Το SportsKing «ζυγίζει» αν μπορεί να πάρει το θρόνο της Γιουβέντους.

Ίντερ: Θα γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη;

Αν μπορούσε κανείς να βρει έναν λόγο που το ιταλικό πρωτάθλημα τον «ξενερώνει» είναι το μονοπώλιο της Γιουβέντους. Κακά τα ψέμματα. Ποιος μπορεί να το αρνηθεί; Είναι κουραστικό να πας στη ρουλέτα και να ξέρεις που θα κάτσει η μπίλια. Τι θα γινόταν όμως αν αυτό μπορούσε να αλλάξει; Αν ο κρουπιέρης σταματούσε να πετάει τη μπίλια έτσι και αυτή καθόταν σε άλλο χρώμα. Τότε το παιχνίδι θα αποκτούσε άλλο νόημα, έτσι δεν είναι; Μοιάζει κάποια ομάδα όμως ικανή να κοιτάξει τη Γιουβέντους στα μάτια και να της αρπάξει το θρόνο της; Το SportKing.gr θεωρεί πως η Ίντερ είναι αυτή που ως άλλος… Ιζνογκούντ θα πάρει το στέμμα από το κεφάλι της Γιουβέντους. Ίντερ

Η Ίντερ είναι ξανά πρωταγωνίστρια

Μπορεί ακόμα να μην έχει κάνει το «μπαμ» αλλά οι Μιλανέζοι είναι ξανά στο προσκήνιο. Αυτό δεν φαίνεται μόνο από την καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα. Ούτε από τις καλές εμφανίσεις στο χορτάρι. Τουλάχιστον όχι μόνο από αυτά. Το κύριο -κυριότερο βασικά- είναι το γεγονός ότι αποτελεί ξανά πόλο έλξης παικτών.

Και όχι απλά παικτών. Ονομάτων που είναι βαριά χαρτιά και «μετράνε» στην πιάτσα. Όλα τα προηγούμενα χρόνια μεταγραφές ακούγανε στο Μιλάνο και μεταγραφές δεν βλέπανε. Κι αν βλέπανε δεν έβγαιναν πάντα σε καλό.

Φυσικά, αυτό δεν είναι απόλυτο. Δεν είναι πως η Ίντερ ήταν παιδική χαρά και ξαφνικά έγινε… Ντίσνεϊλαντ. Πάντα είχε ένα αξιοπρεπές δυναμικό. Αλλά τώρα φαίνεται πως κάτι έχει αλλάξει. Το νιώθει κανείς όταν την παρακολουθεί. Ίντερ

Ο Κόντε έχτισε σε γερά θεμέλια

Το ψάρι, λέει η λαϊκή ρήση, βρωμάει πάντα από το κεφάλι. Αν μη τι άλλο αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Ίντερ. Ο Αντόνιο Κόντε κατάφερε και έχει δώσει ταυτότητα στην ομάδα, έχει διαμορφώσει παίκτες με χαρακτήρα στο χορτάρι. Και φυσικά τόσο ο κόσμος όσο και η ομάδα του εκδηλώνουν την αγάπη και το θαυμασμό τους για τα επιτεύγματά του.

Αρκεί να ρίξει μία ματιά κανείς στην ενδεκάδα της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Ίντερ

Και πάγκο γεμάτος λύσεις με Γοδίν (αν τελικά παραμείνει), Σάντσες, Κολάροφ (ο Σέρβος ίσως να είναι και βασικός), Γκαλιαρντίνι, Καντρέβα, Σένσι και Βέκινο. Not bad. Not bad at all. Έτσι δεν είναι;

Θέλοντας να είμαστε αντικειμενικοί, η δουλειά του προκατόχου του Κόντε στην Ίντερ, Λουτσιάνο Σπαλέτι, δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητη. Ωστόσο, παρά την καλή του δουλειά αγωνιστικά, ο Σπαλέτι δεν άργησε να χάσει τη μάχη των αποδυτηρίων. Γεγονός που οδήγησε στην αποδέσμευσή του, το δανεισμό του Ικάρντι στην Παρί και την εισαγωγή της Ίντερ σε μία περίοδο ανασφάλειας. κόντε

Τι όνειρα μπορεί να κάνει;

Αν μη τι άλλο κάποια διάκριση εντός των συνόρων δεν είναι εύκολη. Όσο υπάρχει το «μονοπώλιο» της Γιουβέντους τουλάχιστον. Φυσικά κάθε κανόνας έχει και την εξαίρεσή του και αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί και με τη «Μεγάλη Κυρία».

Άλλωστε αρκετές φορές η ομάδα του Τορίνο έχει νιώσει την ανάσα των διεκδικητών μέχρι και λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Συνεπώς δε θα ήταν και σενάριο επιστημονικής φαντασίας το ενδεχόμενο κατάκτησης του πρωταθλήματος. Το ζητούμενο όμως στην Ίντερ δε θα έπρεπε να είναι αυτό, αλλά η παγίωσή της στην κορυφή.

Την τελευταία πενταετία μπορεί να είναι σταθερά στην πρώτη τετράδα (εκτός της 7ης θέσης τη σεζόν 2016-17), αλλά πρόκειται για πλασματικό στατιστικό. Κι αυτό γιατί ουσιαστικά βρισκόταν στην τετράδα καθώς επικρατούσε στην άτυπη κούρσα των θέσεων 4-8 και κατάφερνε να φιγουράρει στην «κορυφή» με ελάχιστη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες.

Και αυτό είναι χαοτικά διαφορετικό από το να μονομαχεί με τις υπόλοιπες δύο ή και τρεις ομάδες της κορυφής για την πρώτη θέση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ