ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Μετά τον Τιάγκο σειρά ο Ντεμπελέ για την Λίβερπουλ

Μετά την απόκτηση - μένει μονάχα η υπογραφή - του Τιάγκο, η Λίβερπουλ στρέφεται στην ενίσχυση και της επιθετικής της γραμμής χτυπώντας τον Ντεμπελέ.

Μετά τον Τιάγκο σειρά ο Ντεμπελέ για την Λίβερπουλ

Λίγες και καλές προσθήκες πραγματοποιεί η φετινή Λίβερπουλ. Ο τεχνικός του συλλόγου, Γιούργκεν Κλοπ εξαρχής είχε τονίσει πως δεν ήθελε να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στην ομάδα του. Ο Γερμανός κάνει πράξη τα λόγια του φέρνοντας στο Άνφλιντ ποδοσφαιριστές που ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τον ήδη άρτιο ρόστερ του.

Κώστας Τσιμίκας και Τιάγκο Αλκάνταρα – με τον τελευταίο να υπογράφει πιθανότατα σήμερα – καλύπτουν επάξια τα κενά στους «Κόκκινους». Αυτό που μένει πλέον είναι μια επιπλέον ποιοτική λύση στην επιθετική γραμμή. Εκεί η… αγία τριάδα των Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνο δε σπάει όμως μπορεί κάλλιστα να συνοδευτεί με έξτρα λύσεις. Ο Κλοπ βλέπει πως η χρονιά που έρχεται είναι αρκετά απαιτητική με όλα τα μέτωπα να είναι ανοιχτά και διαθέσιμα για εκείνον.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ορέγονται να παραμείνουν στο θρόνο της Πρέμιερ Λιγκ και παράλληλα να κυνηγήσουν την ευρωπαϊκή καταξίωση. Για να γίνει αυτό θα πρέπει ο σύλλογος να παρουσιαστεί γεμάτος επιλογές, μιας και η σεζόν προμηνύεται μακρά. Έτσι δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που θέλουν τους «Κόκκινους να κινούνται για ακόμη μια μεταγραφή μέχρι το τέλος.

Η Λίβερπουλ στρέφεται στην περίπτωση του Ντεμπελέ

Η καταλανική Sport μάλιστα περιπλέκει το όνομα της Λίβερπουλ με τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα, Ουσμάνε Ντεμπελέ. Ο Γάλλος εξτρέμ αδυνατεί να κερδίσει θέση βασικού στο σχήμα των «Μπλαουγκράνα». Και τη φετινή σεζόν αναμένεται να βρεθεί στον πάγκο, με τους Μέσι, Γκριεζμάν, Κουτίνιο και Σουάρες να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά του. Οι Ισπανοί αναφέρουν πως η Λίβερπουλ τις τελευταίες ημέρες έχει προσεγγίσει την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του νεαρού άσσου.

Σκοπός των «Κόκκινων» είναι ο δανεισμός του παίκτη προσφέροντας στη Μπαρτσελόνα παράλληλα ένα ικανό ποσό για αποζημίωση. Για την ώρα οι Καταλανοί δεν έχουν απαντήσει στο αίτημα των πρωταθλητών Αγγλίας. Οι «Μπλαουγκράνα» περιμένουν τι μέλλει γενέσθαι στη περίπτωση του Λουίς Σουάρες. Αν ο Ουρουγουανός καταλήξει στη Γιουβέντους τότε δε τίθεται θέμα παραχώρησης του Ντεμπελέ. Αν όμως παραμείνει στο Καμπ Νου τότε τα δεδομένα αλλάζουν!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ