ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Μουρίνιο: “Ποτέ δεν αμφέβαλα για την ποιότητα του Ντομπελέ”

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ποδοσφαιριστή που σημείωσε το γκολ πρόκρισης κόντρα στην Λοκομοτίβ Πλόβντιβ.

Μουρίνιο: “Ποτέ δεν αμφέβαλα για την ποιότητα του Ντομπελέ”

Τον Ζοσέ Μουρίνιο και την Τότεναμ “¨ξελάσπωσε” από ένα ντροπιαστικό αποκλεισμό ένας ανέλπιστος ήρωας χθες (17/9) βράδυ. Ειδικότερα, στο πλαίσιο των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ, η Τότεναμ φιλοξενήθηκε σε μονό αγώνα από τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Τα “σπιρούνια” βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 70ο λεπτό. Στο 80΄ο Χάρι Κέιν ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο ξεχασμένος Τανγκί Ντομπελέ πέτυχε το νικητήριο γκολ και λύτρωσε την ομάδα του Μουρίνιο.

Στο παρελθόν, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε ασκήσει δριμεία κριτική στον Γάλλο μέσο. Συγκεκριμένα, τον είχε κατηγορήσει ότι δε δούλευε αρκετά για να ξεπεράσει τους περσινούς του τραυματισμούς. Ωστόσο, μετά τη χθεσινή εμφάνιση του Ντομπελέ, ο Μουρίνιο έπλεξε το εγκώμιό του.

“Ο Τανγκί βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης. Την περασμένη σεζόν δεν ήταν. Την περασμένη σεζόν είχε κολλήσει σε μια κατάσταση όπου δεν μπορούσα να δω την εξέλιξη. Αυτή τη στιγμή εκπαιδεύεται πολύ, πολύ καλά. Αναρρώνει από τον τραυματισμό του, αναρρώνει σωματικά και σήμερα μας έδωσε αυτό που χρειαζόμασταν τα τελευταία 30 λεπτά. Αυτή τη στιγμή, πιστεύω στο Εντομπελέ. Ποτέ δεν αμφισβήτησα την ποιότητά του. Ποτέ. Αμφισβήτησα σε μερικές στιγμές το κίνητρο και τη δέσμευσή του και την επαγγελματική του στάση. Αυτή τη στιγμή τον πιστεύω. Σήμερα πήραμε αυτήν την απόφαση μαζί να μην ξεκινήσει το παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι ο Τανγκί μπορεί να κάνει καλά για εμάς

Γλίτωσε την ξεφτίλα η Τότεναμ

Ένα ντροπιαστικό αποκλεισμό γλίτωσε η Τότεναμ χθες (17/9) στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Τότεναμ παρουσιάστηκε απόλυτα νωχελική. Είχε φυσικά τον έλεγχο του αγώνα, όμως δεν κατάφερε να φτάσει με ιδιαίτερες αξιώσεις στο αντίπαλο τέρμα. Έτσι, το 0-0 ήταν το σκορ, με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια. Η Τότεναμ συνέχιζε να μη βρίσκει το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι, φτάσαμε στο 71ο λεπτό, όπου οι παίκτες του Μουρίνιο δέχθηκαν την απόλυτα ψυχρολουσία. Η Λοκομοτίβ κέρδισε κόρνερ και ο Μίντσεφ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ωστόσο, η ντροπή για την Τότεναμ κράτησε μόλις 9 λεπτά. Στο 80 ο Καραγκάρεν υπέπεσε σε πέναλτι, βλέποντας παράλληλα και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μάλιστα την ίδια στιγμή, η Λοκομοτίβ δέχθηκε κι άλλη κόκκινη, λόγω διαμαρτυρίας του Αλμέιδα.

Ο Κέιν ευστόχησε στο πέναλτι, ισοφάρισε για την ομάδα του και όλα έγιναν εύκολα για τα σπιρούνια. 4 λεπτά αργότερα ο Ντομπελέ έκανε το 1-2, χαρίζοντας στην Τότεναμ την πρόκριση σε ένα επεισοδιακό ματς από το πουθενά.

Στάση σιωπής από Μουρίνιο για Μπέιλ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ