ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Στάση σιωπής από Μουρίνιο για Μπέιλ

Μετά τη νίκη-πρόκριση της Τότεναμ επί της Λοκομοτίβ Πλόβντιν στα play off του Γιουρόπα Λιγκ, ο Ζοσέ Μουρίνιο σχολίασε τη μεταγραφή του Μπέιλ στην ομάδα.

Στάση σιωπής από Μουρίνιο για Μπέιλ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Μπέιλ στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει αύριο στο Λονδίνο για να ολοκληρώσει τη μετακίνηση και να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες. Ο Ουαλός αναμένεται να μετακομίσει για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, πάντως, ο τεχνικός της Τότεναμ δεν πρόκειται να επιβεβαιώσει τίποτα. Τουλάχιστον αυτό δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την νίκη-πρόκριση της Τότεναμ επί της Λοκομοτίβ Πλόβντιν στα play off του Γιουρόπα Λιγκ.

“Δε μπορώ να σχολιάσω. Δε σχολιάζω κάτι που δε γνωρίζω. Για μένα, μέχρι να μου πουν ότι ο Μπέιλ είναι παίκτης της, θα σκέφτομαι και θα σέβομαι το γεγονός ότι είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Συνεπώς δε θα σχολιάσω για ένα παίκτη της Ρεάλ.

Ο Μπέιλ θέλει σαν τρελός να επιστρέψει

Ο ίδιος ο ατζέντης του παίκτη, μάλιστα επιβεβαίωσε πρόσφατα την επιθυμία του Μπέιλ να αγωνιστεί στην Τότεναμ.

“Ο Γκάρεθ ακόμα αγαπάει την Τότεναμ. Μιλάμε με τα σπιρούνια. Εκεί θέλει να βρίσκεται” ανέφερε ο Τζόναθαν Μπαρνέτ στο BBC Sport Wales.

Θυμίζουμε ότι ο Μπέιλ μετακόμισε στην Τότεναμ το 2007 από τη Σαουθάμπτον. Εκεί έφτιαξε το όνομά του με αποκορύφωμα τη σεζόν 2012-2013 στην οποία σκόραρε 26 γκολ, 21 εκ των οποίων στην Πρέμιερ Λιγκ. Κέρδισε το βραβείο του καλύτερου παίκτης και του νεότερου παίκτη της χρονιάς εκείνη τη χρονιά. Όσον αφορά τη διεθνή του καριέρα μετράει 33 γκολ σε 85 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Γλίτωσε την ξεφτίλα η Τότεναμ

Ένα ντροπιαστικό αποκλεισμό γλίτωσε η Τότεναμ χθες (17/9) στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Τότεναμ παρουσιάστηκε απόλυτα νωχελική. Είχε φυσικά τον έλεγχο του αγώνα, όμως δεν κατάφερε να φτάσει με ιδιαίτερες αξιώσεις στο αντίπαλο τέρμα. Έτσι, το 0-0 ήταν το σκορ, με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια. Η Τότεναμ συνέχιζε να μη βρίσκει το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι, φτάσαμε στο 71ο λεπτό, όπου οι παίκτες του Μουρίνιο δέχθηκαν την απόλυτα ψυχρολουσία. Η Λοκομοτίβ κέρδισε κόρνερ και ο Μίντσεφ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ωστόσο, η ντροπή για την Τότεναμ κράτησε μόλις 9 λεπτά. Στο 80 ο Καραγκάρεν υπέπεσε σε πέναλτι, βλέποντας παράλληλα και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μάλιστα την ίδια στιγμή, η Λοκομοτίβ δέχθηκε κι άλλη κόκκινη, λόγω διαμαρτυρίας του Αλμέιδα.

Ο Κέιν ευστόχησε στο πέναλτι, ισοφάρισε για την ομάδα του και όλα έγιναν εύκολα για τα σπιρούνια. 4 λεπτά αργότερα ο Ντομπελέ έκανε το 1-2, χαρίζοντας στην Τότεναμ την πρόκριση σε ένα επεισοδιακό ματς από το πουθενά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ