Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ηχηρό «χαστούκι» στη Γιουβέντους για Κιέζα
Γιουβέντους

Ηχηρό «χαστούκι» στη Γιουβέντους για Κιέζα

Ο Φεντερίκο Κιέζα βρίσκεται σταθερά στο στόχαστρο της Γιουβέντους, ωστόσο οι «Μπιανκονέρι» για να τον κάνουν δικό τους θα πρέπει να προβούν σε γενναία υπέρβαση.

19.09.2020 | 19:43

H Γιουβέντους συνηθίζει να κάνει ψώνια συλλέγοντας μεγάλα ονόματα των ευρωπαϊκών γηπέδων. Οι «Μπιανκονέρι» φθάνουν σε αυτές τις επιλογές έχοντας πάντα πρώτα αποκτήσει ό,τι καλύτερο κινείται εντός των τειχών. Οι περισσότεροι Ιταλοί ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν για το ταλέντο τους βρίσκονται παραδοσιακά στο μικροσκόπιο των πρωταθλητών Ιταλίας.

Η ομάδα από το Τορίνο συνηθίζει να έχει τον πρώτο λόγο στην Ιταλία. Στο μεταγραφικό παζάρι πρώτα εκείνη θα τραβήξει τους άσσους και στη συνέχεια θα επιλέξουν τα… χαρτιά τους οι υπόλοιποι. Πρόσφατα η Μίλαν κατάφερε να κάνει το colpo grosso αιφνιδιάζοντας ευχάριστα. Η απόκτηση του υπερταλαντούχου, Σάντρο Τονάλι από τη Μπρέσια ήρθε να δημιουργήσει την εξαίρεση στον κανόνα.

Ο Τονάλι ξεχώρισε τη περασμένη σεζόν με τους νεοφώτιστους εξαργυρώνοντας φέτος με τη μετακίνησή του στο Μιλάνο. Ο νεαρός ωστόσο δεν είναι το μοναδικό… αστεράκι των ιταλικών γηπέδων που κεντρίζει τους μεγάλους. Ο επιθετικός της Φιορεντίνα, Φεντερίκο Κιέζα βρίσκεται σταθερά στο μικροσκόπιο της Γιουβέντους.

«Αλμυρός» ο Κιέζα για τη Γιουβέντους

Ο Αντρέα Πίρλο εκτιμά απεριόριστα το ταλέντου του νεαρού επιθετικού περιμένοντας πως αργά ή γρήγορα η διοίκηση της Γιουβέντους θα πράξει τα δέοντα. Ο Ιταλός τεχνικός έχει ζητήσει με κάθε τρόπο την απόκτηση επιθετικού που θα σταθεί στο πλάι του Κριστιάνο Ρονάλντο τη φετινή σεζόν. Σουάρες, Τζέκο αλλά και Κιέζα βρίσκονται στα ραντάρ των «Μπιανκονέρι. Όλες οι περιπτώσεις έχουν όμως τις δυσκολίες τους, με αυτή του Ιταλού να παρουσιάζεται ως η πιο… απρόσιτη.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς η Φιορεντίνα δεν προτίθεται να… χαρίσει τον παίκτη της. Αντιθέτως ο εκτελεστικός της διευθυντής, Ντανιέλε Πραντέ ανέφερε πρόσφατα πως ο Κιέζα δεν πωλείται με λιγότερα από 70 εκατομμύρια ευρώ. Ο 22χρονος επιθετικός αποτελεί το νούμερο ένα περιουσιακό στοιχείο των «βιόλα». Η διοίκηση της Φιορεντίνα αντιλαμβανόμενη των ποσών που… παίζουν στην αγορά θέτει με τη σειρά της τις δικές της απαιτήσεις. Η Γιουβέντους οπότε αν θέλει να αποκτήσει τον Κιέζα θα πρέπει να αδειάσει τα ταμεία της!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version