ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

«Κόλλησε» στο μηδέν η Ρόμα στη Βερόνα

Στείρο 0-0 είχαμε στην έδρα της Ελλάς Βερόνα, με τη Ρόμα να μην καταφέρνει να πάρει το διπλό στην πρεμιέρα της στη φετινή Serie A.

«Κόλλησε» στο μηδέν η Ρόμα στη Βερόνα

Δεν τα πήγε και τόσο καλά η Ρόμα στο γήπεδο της Ελλάς Βερόνα… Οι «τζιαλορόσι» πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων δύο πολύτιμους βαθμούς, καθώς έμειναν στο 0-0 για την 1η αγωνιστική της Serie A. Η απουσία του Έντιν Τζέκο φάνηκε αισθητά για τους Ρωμαίους, είχε πολλά ερωτηματικά, αλλά και λόγους. Όπως φαίνεται ο Βόσνιος σέντερ φορ θα αποχωρήσει από τη Ρώμη με προορισμό το Τορίνο για χάρη της Γιουβέντους.

Το ματς

Η Ρόμα που αγωνίστηκε δίχως τους μόνιμα τραυματίες Ζανιόλο και Παστόρε δεν έδειξε να μπορεί να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Με δεδομένο φυσικά και ότι ο Μχιταριάν αγωνίστηκε έκτακτα ως σέντερ φορ, θέση την οποία ο Αρμένιος δεν την ξέρει…

Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις. Σε δυο χρονικά κοντινές στιγμές, η Βερόνα ήταν αυτή που απείλησε τον Μιράντε, στο 24’ και το 29’. Στη μια ο Ντάντζι είδε την μπάλα να καταλήγει λίγο ψηλά άουτ μετά από σουτ του. Στην άλλη, ο Ιταλός τερματοφύλακας έκανε ενστικτώδη επέμβαση σε προσπάθεια του Τούπτα. Ρόμα

Η Ρόμα απάντησε στις σημαντικές ευκαιρίες. Ο νεοαποκτηθείς Πέδρο έκανε ένα σουτ στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της Βερόνα. Ο Μχιταριάν είχε τη στιγμή του να… μπει στα παπούτσια του Τζέκο, αλλά ο Σιλβέστρι έκανε εκπληκτική απόκρουση. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήταν από πλευράς γηπεδούχων. Ο Ταμέζε έκανε ένα έξυπνο σουτ, αλλά ο Μιράντε έδειξε τεράστια αντανακλαστικά στερώντας του το γκολ.

Έλειπε στη Ρόμα ο Τζέκο…

Στο δεύτερο μέρος, οι φάσεις διαδέχονταν η μια την άλλη, δίχως κάποιο αποτέλεσμα για τις δυο ομάδες. Η Βερόνα στεκόταν εξαιρετικά και δεν άφησε τους «τζιαλορόσι» να επιβάλλουν ρυθμό. Δεν κάθισε… λεωφορείο και προσπαθούσε να βρει διαδρόμους για να παραβιάσει την εστία του Μιράντε. Αλλά, μια η αστοχία, μια οι αποκρούσεις του Ιταλού πορτιέρε, δεν την άφησαν να χαρεί.

Από την πλευρά της η Ρόμα είχε έναν Μχιταριάν να παλεύει μόνος του μπας και βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Στο 77’ είχε σημαντική στιγμή η φιλοξενούμενη, με τον Βόσνιο να αστοχεί από πολύ πλεονεκτική θέση. Εννέα λεπτά αργότερα, η Ρόμα είχε δοκάρι. Ο Σπινατσόλα δεν κατάφερε να λυτρώσει την ομάδα του σημαδεύοντας με σουτ την οριζόντια δοκό!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ