Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Χάμες άνοιξε λογαριασμό με στυλ (vid)
Αγγλία

O Χάμες άνοιξε λογαριασμό με στυλ (vid)

Ο μέσος της Έβερτον, Χάμες Ροντρίγκεζ, σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των "ζαχαρωτών" δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του κόντρα στη Γουέστ Μπρομ.

19.09.2020 | 15:31

Ο Χάμες Ροντρίγκεζ μόλις στη δεύτερη εμφάνιση του με τη φανέλα της Έβερτον πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα.

Ειδικότερα, τα “ζαχαρωτά” βρέθηκαν αντιμέτωπα με τη Γουέστ Μπρομ στο “Γκούντισον Παρκ”. Παρόλο που το ξεκίνημα της ομάδας του Αντσελότι δεν ήταν ανάλογο με αυτό κόντρα στην Τότεναμ, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ, γρήγορα ανέτρεψαν την κατάταση.

Αρχικά, η Γουέστ Μπρομ άνοιξε το σκορ με τον Ντιανγκανά στο 10ο λεπτό. Ωστόσο, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κάλβερτ Λιούιν στο 31ο λεπτό.

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο Χάμες Ροντρίγκεζ έβαλε μπροστά την ομάδα του με γκολάρα. Συγκεκριμένα, ο Κολομβιανός που του αρέσει να συγκλίνει στον άξονα, παρέλαβε τη μπάλα από τον Ριτσάρλισον λίγο έξω από την περιοχή και με ένα συρτό άπιαστο σουτ στη γωνία της αντίπαλης εστίας σημείωσε το 2-1.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version