ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το μήνυμα του Μίλερ στη Ρεάλ: «Σε περιμένω… για ματσάρες!» (vid)
Μπαρτσελόνα, υπό… «διάλυση» – Ο Αραχούο απάντησε στις προκλήσεις Γκουντογκάν!
Χάαλαντ «φάντασμα» – Τον μηδένισε η Ρεάλ με στατιστικά… για κλάματα! (pic)
Ο Ντάιερ γλεντάει την Άρσεναλ: «Πόσο γούσταρα που την πέταξα εκτός…» (vid)
Κάραγκερ… κράζεις: «Ρεάλ, δεν είσαι η καλύτερη! Είσαι όμως η πιο τυχερή»
H Γιουνάιτεντ στέλνει τον Γκρίνγουντ… σούμπιτο στην Ιταλία
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
«Η Μπαρτσελόνα κινείται μυστικά για την απόκτηση του Ντιμπάλα»
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
H UEFA… ζει και αναπνέει για το σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πρεμιέρα για κλάματα για τη Γιουνάιτεντ (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν απογοητευτική στην πρεμιέρα της στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας με 3-1.

Πρεμιέρα για κλάματα για τη Γιουνάιτεντ (vid)

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε την Κρίσταλ Πάλας στο “Ολντ Τράφορντ”. Στο πρώτο τους φετινό αγώνα, οι “κόκκινοι διάβολοι” παρουσίασαν ένα απογοητευτικό πρόσωπο, με αποτέλεσμα να έρθει φυσιολογικά η ήττα με 3-1. Η Πάλας από την πλευρά της αγωνίστηκε πανέξυπνα περιμένοντας στο μισό γήπεδό της και σκοτώνοντας της στην κόντρα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ. Η Πάλας σόκαρε τη Γιουνάιτεντ μόλις στο 6ο λεπτό. Με τον Σλούπ από αριστερά να γυρίζει τη μπάλα προς τη μικρή περιοχή και την άμυνα των “κόκκινων διαβόλων” να αδρανεί, ο Τάουνσεντ το εκμεταλλεύτηκε και με εύκολο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο πρώτο 10λεπτο, η Μάντσεστερ έμοιαζε χαμένη μέσα στο γήπεδο. Η αδυναμία της να χτίσει επιθέσεις από πίσω και τα πολλά λάθη την καθιστούσαν ακίνδυνη. Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 20ο λεπτό. Το σουτ του Μακτομινεϊ, όμως, πέρασε λίγο άουτ.

Τα λάθη στη μεσαία γραμμή της Γιουνάιτεντ δημιουργούσαν προϋποθέσεις για ευκαιρίες στους “αετούς” αλλά οι παίκτες του Χόντσον δεν έκαναν καλές επιλογές.

Όσο κυλούσε το πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι κλείνονταν στο αμυντικό τους μισό. Αυτό προβλημάτιζε στο μέγιστο βαθμό τη δημιουργία της ομάδας του Σόλσκιερ. Η Πάλας έψαχνε τη στιγμή της στην κόντρα επίθεση και λίγο έλειψε να τη βρει στο 46ο λεπτό. Ωστόσο, ο Ντε Χέα αρνήθηκε με εντυπωσιακό τρόπο το γκολ στον Αγιού.

Γιουνάιτεντ: Δε μπήκε ποτέ μέσα στο παιχνίδι

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μία ακόμη ευκαιρία στην κόντρα με τον Αγιού να σουτάρει αναιμικά. Οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν καλά ούτε στο δεύτερο ημίχρονο και αναλώνονταν σε μία φλύαρη κατοχή.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε τελικά στο 59ο λεπτό. Ο Φοσού Μενσά σέντραρε για τον Γκρίνγουντ αλλά η κεφαλιά του Άγγλου από ευνοϊκή θέση δε βρήκε στόχο.

Ο Πολ Πογκμπά βρισκόταν σε πολύ κακή μέρα και μετά την έξοδο του Ντάνιελ Τζέιμς ήταν ο δεύτερος που βγήκε ως αλλαγή. Στη θέση του μπήκε ο Φαν Ντε Μπεκ στο 66ο λεπτό, ο οποίος έκανε ντεμπούτο.

Η ταχύτητα της Πάλας επιβραβεύτηκε τελικά στο 70ο λεπτό με ένα πέναλτι σε μία ακόμα κόντρα επίθεση. Ο Ντε Χέα, όμως, είπε όχι στον Αγιού. Ωστόσο, η απόκρουση του ακυρώθηκε γιατί θεωρήθηκε ότι δεν πατούσε τη γραμμή του τέρματος μετά το χτύπημα της μπάλας από τον Αγιού. Ο Ζαχά ανέλαβε τη δεύτερη εκτέλεση και ευστόχησε για το 2-0.

Η απάντηση της Γιουνάιτεντ ήρθε από τον Φαν Ντε Μπεκ. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός μετά από 13 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ, μειώνοντας σε 2-1 στο 80ο λεπτό.

Ωστόσο, οι ελπίδες της Γιουνάιτεντ για ανατροπή κράτησαν μόλις 5 λεπτά. Ο Ζαχά στο 85 αφού κέρδισε τη μονομαχία με τον Λίντελοφ, σούταρε μέσα από την περιοχή διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ