ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Έγραψαν ιστορία Κέιν και Σον, πεντάρα η Τότεναμ του Μουρίνιο!(vid)

Σε ένα απίστευτο ματς, η Τότεναμ συνέτριψε με 5-2 τη Σαουθάμπτον. Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Κέιν και Σον για την ομάδα του Μουρίνιο

Έγραψαν ιστορία Κέιν και Σον, πεντάρα η Τότεναμ του Μουρίνιο!(vid)

Σε ένα ματς που δεν πρόκειται να το ξεχάσουν ποτέ οι Κέιν και Σον, η Τότεναμ νίκησε την Σαουθάμπτον με 5-2 και πέτυχε την πρώτη της νίκη στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Ανατροπή για την ομάδα του Μουρίνιο, άνοιξε λογαριασμό για τη Σαουθάμπτον ο Ινγκς με δύο γκολ!

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο τα είχε όλα, καθώς σημειώθηκαν 2 γκολ και ακυρώθηκαν άλλα 3! Μόλις στο 5′, ο Χάρι Κέιν βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ με χρήση VAR. Στο 17′ ήταν η σειρά της Σαουθάμπτον να…απαντήσει στα ακυρωμένα γκολ. Ο Ντάνι Ινγκς νίκησε τον Γιορίς, όμως το γκολ του δε μέτρησε, αυτή τη φορά για χέρι.  Δέκα λεπτά αργότερα, ο Κέιν σκόραρε και πάλι, όμως για μια ακόμη φορά το γκολ ακυρώθηκε ξανά για οφσάιντ.

Στο 32′ τα γκολ άρχισαν να…μετράνε και ήταν οι γηπεδούχοι αυτοί που πανηγύρισαν. Ο Γουόκερ Πίτερς βρήκε με βαθιά μπαλιά τον Ινγκς, εκείνος κατέβασε τη μπάλα και με δεξί σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον Γιορίς, ανοίγοντας λογαριασμό στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Η Σαουθάμπτον πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και είχε κάποιες στιγμές να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ωστόσο, ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου ήρθε η ισοφάριση από μια αντεπίθεση για την Τότεναμ. Ο Ντομπελέ βρήκε αριστερά τον Κέιν κι εκείνος τροφοδότησε τον Σον. Ο Κορεάτης , περίπου από την ίδια θέση με τον Ινγκς, νίκησε τον Μακάρθι. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Heung-min Son gets hat trick, doubles Tottenham lead v. Southampton | NBC  Sports

Με την έναρξη της επανάληψης, τα “σπιρούνια” έφεραν τούμπα το ματς, με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ο Κέιν βρήκε κάθετα τον Σον, εκείνος κέρδισε τον αντίπαλο αμυντικό και σε τετ α τετ με τον Μακάρθι δεν λάθεψε και έγραψε το 1-2.

Στο 64′ ο Κέιν βρήκε ξανά κάθετα τον Σον, η άμυνα της Σαουθάμπτον τον έχασε παντελώς κι εκείνος με όλο το χρόνο στη διάθεσή του τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Και είχε και συνέχεια. Στο 73′  ΞΑΝΑ από ασίστ του Κέιν, ο Σον υποδέχθηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή. Χωρίς την παραμικρή πίεση, στόπαρε τη μπάλα με το στήθος και σαν σε προπόνηση έκανε το 1-4.

Στο 82′, μετά από τις τέσσερις ασίστ, ήρθε η ώρα για τον Κέιν να σκοράρει. Ο Λαμέλα σούταρε από αριστερά, η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Μακάρθι, όμως ο Άγγλος φορ ήταν εκεί για να πάρει το ριμπάουντ και να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα για το 5-1.

Τα γκολ όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Ντόχερτι έκανε χέρι εντός περιοχής, ο διαιτητής έδειξε τη λευκή βούλα, με τον Ντάνι Ινγκς να ευστοχεί για το 5-2.

Ένα μυθικό ματς, που οι φίλοι της Τότεναμ θα κάνουν καιρό να ξεχάσουν!

Δείτε τα highlights

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ