ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βαλένθια

Ένας Άσπας ήταν αρκετός για τη Θέλτα!

Με δυο γκολ ο Ιάγο Άσπας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Θέλτα που έκαμψε την αντίσταση της Βαλένθια με 2-1. Θετικός ο Εμρέ Μορ.

Ένας Άσπας ήταν αρκετός για τη Θέλτα!

Σημαντική νίκη πέτυχε η Θέλτα εις βάρος της Βαλένθια. Η ομάδα του Βίγκο επικράτησε των «νυχτερίδων» με 2-1, χάρη σε δυο γκολ του Ιάγο Άσπας. Έτσι, πέρασε προσωρινά στην πρώτη θέση μαζί με τη Βιγιαρεάλ όντας στους τέσσερις βαθμούς μετά από δυο αγωνιστικές.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι έχοντας και την πρώτη ευκαιρία στο 1’. Ο Ντένις Σουάρες με μακρινό σουτ λίγο έλειψε να παραβιάσει την εστία του Ζομ Ντομενέκ. Νωρίς σχετικά ήρθε το 1-0, μιας και ο Ιάγο Άσπας πήρε την ασίστ από τον Νολίτο και νίκησε τον Ισπανό τερματοφύλακα. Ωστόσο, έγινε χρήση του VAR για να διαπιστωθεί αν υπήρχε οφσάιντ στην αρχή της φάσης, με τον διαιτητή τελικά να μετράει το γκολ.

Η Βαλένθια δεν απείλησε σημαντικά την αντίπαλη εστία, έχοντας μόλις δυο ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αμφότερες εκτός στόχου. Από την πλευρά της η Θέλτα πήγε και για δεύτερο γκολ. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Εμρέ Μορ, λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ. Όμως, το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Άσπας

Γρήγορη απάντηση της Βαλένθια αλλά ο Άσπας ξαναμίλησε

Οι «νυχτερίδες» κατάφεραν με το… καλησπέρα να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. Σκόρερ ο Μαξιμιλιάνο Γκόμες που με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-1 κι έτσι το ματς ξεκίνησε από την αρχή. Ωστόσο, η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε παραπάνω από ένα τέταρτο. Δράστης και πάλι ο Άσπας που με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 2-1. Ο Ισπανός εκτέλεσε ιδανικά φάουλ στη δεξιά γωνία του Ζομ Ντομενέκ που έμεινε στήλη άλατος.

Τρία λεπτά αργότερα μάλιστα, ο Νολίτο παραλίγο να κάνει και το 3-1, μιας και πέταξε στα σκουπίδια τετ-α-τετ! Ο Ντομενέκ τον σταμάτησε και έσωσε την ομάδα του από το τρίτο γκολ. Στο τέλος, παρόλο που είχαμε οκτώ λεπτά έξτρα χρόνο λόγω καθυστερήσεων των παικτών της Θέλτα, η Βαλένθια δεν κατάφερε να βρει απάντηση ξανά. Έτσι, έμεινε στους τρεις βαθμούς έπειτα από δυο αγώνες χάνοντας έδαφος για τη συνέχεια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ