ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο ηγέτης Λούκα Μόντριτς αποκάλυψε τη φανέλα της εθνικής Κροατίας (pics)
Το «χρυσό» ντουέτο στα στόπερ της Μπαρτσελόνα
Tα ουρλιαχτά του Γκάρι Νέβιλ στο γκολ του Ντιαλό κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)
Οργή στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον διαιτητή Μουνουέρα λόγω Βινίσιους
Εθνική Ελλάδος: Ανακοίνωσε φιλικό με μεγαθήριο μια εβδομάδα πριν το EURO
Η Γιουνάιτεντ τα δίνει όλα στον Πορτογάλο που θα της αλλάξει τη ζωή
Οι δύο βασικοί «πυλώνες» της Γερμανίας στο EURO2024
H Γιουβέντους κάνει δικό της τον στόπερ που ήθελε διακαώς η Μπαρτσελόνα
Αλλάζουν… μυαλά στην Μπαρτσελόνα – Προς παραμονή ο Τσάβι
Εθνική Ελλάδος: Η πιθανή ενδεκάδα στον «τελικό» με το Καζακστάν
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Επιτέλους η Παρί που ξέρουμε, 3-0 τη Νις

Άνετο πέρασμα της Παρί Σεν Ζερμέν από την έδρα της Νις με 3-0 σε βάρος της τοπικής ομάδας. Επιστροφή στη δράση για Μπαπέ με γκολ!

Επιτέλους η Παρί που ξέρουμε, 3-0 τη Νις

Επιστροφή στην κανονικότητα για την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι πρωταθλητές Γαλλίας έφυγαν με το διπλό από τη Νίκαια, επικρατώντας άνετα της Νις με 3-0. Τρεις διαφορετικοί σκόρερ στο ματς, με τον Μπαπέ να επιστρέφει με γκολ στην δράση μετά την περιπέτεια υγείας του. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ περίμενε μέχρι την 4η αγωνιστική για να παρουσιαστεί όπως τη γνωρίζουμε. Έτσι, έφτασε στη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα ούσα όμως στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Το ματς

Με νωθρότητα μπήκαν οι Παριζιάνοι στο παιχνίδι, γεγονός που επιχείρησε να εκμεταλλευτεί η Νις, δίχως κάποιο αποτέλεσμα. Την πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα είχε η Παρί με τον Ντι Μαρία να κάνει το σουτ και τον Μπενίτες να αποκρούει στο 17ο λεπτό. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Μπαπέ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία. Βρέθηκε φάτσα με το τέρμα από αριστερά, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε ψηλά άουτ.

Οι Γάλλοι… Νικαιώτες είχαν τη στιγμή τους στο 33’ με τον Ρόνι Λόπες. Ο πρώην εξτρέμ της Σεβίλλης συνέκλινε από δεξιά και με αριστερό σουτ εκτός περιοχής λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ. Αλλά, το σουτ του αν και ωραίο και τεχνικό, κατέληξε λίγο άουτ. Μπαπέ

Τέσσερα λεπτά μετά τη φάση αυτή, ήρθε το γκολ για την Παρί. Ο Μπαπέ με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και ο Τουράμ τον ανέτρεψε. Πιο πολύ ο Γάλλος σούπερ σταρ το εκμαίευσε, αλλά δεν άλλαξε η απόφαση από τον διαιτητή. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Μπενίτες για το 0-1.

Γρήγορα σχετικά, η πρωταθλήτρια Γαλλίας είχε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, αλλά ο Αντέρ Ερέρα σημάδεψε το δοκάρι σε φάση διαρκείας στα καρέ της Νις. Αμέσως μετά τη συγκεκριμένη φάση, ο Ρόνι Λόπες παραλίγο να βάλει ξανά την ομάδα του στο ματς. Ο Κέιλορ Νάβας όμως του στέρησε το γκολ αποκρούοντας το σουτ του.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τη Νις, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ήρθε το 0-2, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Ντι Μαρία. Ο Αργεντινός πήρε το… επιθετικό ριμπάουντ μετά από ατομική ενέργεια και σουτ του Μπαπέ. Ο Μπενίτες απέκρουσε ασταθώς και ο Ντι Μαρία σκόραρε. Παρί

Κατέβασε ταχύτητα η Παρί

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έριξαν τους ρυθμούς τους ως επί το πλείστον. Η Νις από πλευράς της προσπαθούσε μάταια να παραβιάσει την εστία του Κέιλορ Νάβας. Ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας ήταν παρών σε κάθε επιθετική πρωτοβουλία των γηπεδούχων και δεν άφησε την εστία του ανυπεράσπιστη.

Ο Μάουρο Ικάρντι αν και βασικός δεν κατάφερε να βρει το πολυπόθητο γι’ αυτόν γκολ, παρότι είχε τις στιγμές του. Αντ’ αυτού, ο Μπαπέ ήταν εκεί για να κάνει τη δουλειά για την ομάδα του. Στο 77′ μάλιστα, σκόραρε ξανά, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε μετά τη χρήση του VAR.

Έντεκα λεπτά νωρίτερα είχε γραφτεί ο επίλογος του ματς, με τον Μαρκίνιος να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντι Μαρία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ