ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Φίλοι της Γιουνάιτεντ: “Όχι άλλο Λίντελοφ”

Το ποτήρι φαίνεται πως έχει ξεχειλίσει για τους φίλους της Γιουνάιτεντ, οι οποίοι δε θέλουν να συνεχίσουν να βλέπουν τα λάθη του Βίκτορ Λίντελοφ στην άμυνα.

Φίλοι της Γιουνάιτεντ: “Όχι άλλο Λίντελοφ”

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε αγνώριστη στη χθεσινή πρεμιέρα της στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα που είχε ξεχάσει την έννοια της ήττας από τον περσινό Φεβρουάριο μέχρι το τέλος της προηγούμενης σεζόν ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Κρίσταλ Πάλας στο “Ολντ Τράφορντ”.

Το πρόβλημα για τους “κόκκινους διαβόλους” δεν ήταν μόνο η ήττα αλλά και ο τρόπος που ήρθε. Με τεράστια προβλήματα στο χτίσιμο των επιθέσεων και μεγάλες αμυντικές τρύπες, η Γιουνάιτεντ έμοιαζε ευάλωτη σε κάθε γραμμή. Αυτό όμως, που εξόργισε περισσότερο τους φίλους της ομάδας ήταν κάκιστη συμπεριφορά του κεντρικού αμυντικού της δίδυμου για ένα ακόμη παιχνίδι.

Αυτή τη φορά το ανάθεμα έπεσε περισσότερο στον Βίκτορ Λίντελοφ και λιγότερο στον Χάρι Μαγκουάιρ. Οι δύο παίκτες από πέρυσι φαίνεται ότι δυσκολεύονται να βρουν χημεία. Στη χθεσινή αναμέτρηση, όμως, ο Λίντελοφ, ήταν αυτός που φέρει σημαντική ευθύνη και για τα 3 γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στην ήττα με 3-1 από τους “αετούς”.

Ένας φίλος της ομάδας, μάλιστα, έφτιαξε ένα βίντεο στο οποίο αναδεικνύει την ανάμειξη του Σουηδού στα 5 τελευταία γκολ που έχει δεχθεί η ομάδα του σε όλες τις διοργανώσεις. “Πανηγύρι” με την εμφάνιση του Λίντελοφ  έγινε και στο twitter, με τους φίλους της ομάδας να ζητούν την αποχώρησή του.

Η κριτική του Γκάρι Νέβιλ

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Γκάρι Νέβιλ, σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο ο άσος της Πάλας, Γουίλφριντ Ζαχά, κέρδισε κατά κράτος τους Λίντελοφ και Μαγκουάιρ.

“Νομίζω ότι κέρδιζε τους δύο στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχώς. Τους έχει ακριβώς εκεί που θέλει. Δεν είναι αρκετά δυνατός εκεί ο Λίντελοφ. Είναι 50/50. Είναι αδύναμος. Μπορείτε να μιλήσετε για τον Σάντσο όσο θέλετε. Μέχρι, όμως, να αποκτήσουν έναν στόπερ που μπορεί να τρέξει και να υπερασπιστεί καταστάσεις ένας εναντίον ενός, δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσουν το πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να κερδίσουν το πρωτάθλημα με αυτό το ζεύγος στο κέντρο της άμυνας. Πρέπει να πάρουν ένα κινητό, γρήγορο, κυρίαρχο αμυντικό μαζί με τον Λίντελοφ ή τον Μαγκουάιρ. Η άμυνα τους ήταν καλύτερη από τα Χριστούγεννα, χωρίς αμφιβολία, αλλά μιλάμε για να ανέβουν ένα επίπεδο” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ