ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Χάλαντ:”Ο Σόμερ δεν είχε καμία ελπίδα απέναντι μου”

Ο Έρλινγκ Χάλαντ άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Μπουντεσλίγκα σκοράροντας και ένα πέναλτι μεταξύ άλλων, το οποίο σχολίασε μετά τη νίκη της Ντόρτμουντ.

Χάλαντ:”Ο Σόμερ δεν είχε καμία ελπίδα απέναντι μου”

Η Μπουντεσλίγκα ξεκίνησε και επανήλθε η επιστροφή στην κανονικότητα από την πρώτη αγωνιστική, καθώς ο Χάλαντ έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. Να σκοράρει. Ο φορ της Ντόρτμουντ δείχνει αποφασισμένος φέτος να διεκδικήσει το χρυσό παπούτσι με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Γι΄αυτό το λόγο, θα κάνει τα πάντα για να αυξήσει τα τέρματά του. Όπως το να αναλαμβάνει όλα τα πέναλτι της ομάδας του.

Αυτό ακριβώς έκανε και στη χθεσινή (19/9) νίκη των Βεστφαλών επί της Γκλάντμπαχ. Η ομάδα του Φαβρ επικράτησε με 3-0. Το σκορ άνοιξε ο Ρέινα, με σουτ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή. Ο ίδιος παίκτης κέρδισε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Χάλαντ. Ο τελευταίος σκόραρε το 3ο τέρμα της ομάδας τελειώνοντας ιδανικά μια εξαιρετική εκδηλωμένη αντεπίθεση.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Χάλαντ σχολίασε με ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση το πέναλτι που σκόραρε. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι ο κίπερ της Γκλάντμπαχ δεν είχε καμία ελπίδα να το αποκρούσει.

“Ήταν ωραίο πέναλτι και ήταν πολύ ωραίο να σκοράρεις εναντίον του Σόμερ. Προσπάθησε να μπει στο μυαλό μου, αλλά δεν είχε καμία ευκαιρία. Ήταν ένα ωραίο λεπτό εκεί. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Είμαι χαρούμενος που όλα είναι σε εξέλιξη, ειδικά με 10.000 οπαδούς στο γήπεδο. Ένιωσα απίστευτο να τους έχουμε πίσω εκεί. Μας υποστήριξαν και το χρειαζόμασταν σήμερα. Μας έδωσαν μια επιπλέον ώθηση, και ήταν προφανώς φανταστικό να πετύχουμε ένα γκολ μπροστά τους”.


Μία νύχτα που θα θυμάται για πάντα

Τη χθεσινή βραδιά θα θυμάται σε όλη του τη ζωή ο Ρέινα, ο οποίος σε ηλικία 17 ετών πέτυχε το πρώτο του γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα. Σε δηλώσεις του εκδήλωσε τη χαρά του για την εμφάνιση της ομάδας του.

“Ήταν μια πολύ καλή αρχή για τη σεζόν. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες, είναι πραγματικά ευχάριστο. Όλοι έχουμε πολύ ενέργεια, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, πρέπει να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε ότι μερικοί από τους θαυμαστές μας θα μπορούσαν να είναι ξανά εκεί. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς ως παίκτες”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ