ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οργή στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον διαιτητή Μουνουέρα λόγω Βινίσιους
Εθνική Ελλάδος: Ανακοίνωσε φιλικό με μεγαθήριο μια εβδομάδα πριν το EURO
Η Γιουνάιτεντ τα δίνει όλα στον Πορτογάλο που θα της αλλάξει τη ζωή
Οι δύο βασικοί «πυλώνες» της Γερμανίας στο EURO2024
H Γιουβέντους κάνει δικό της τον στόπερ που ήθελε διακαώς η Μπαρτσελόνα
Αλλάζουν… μυαλά στην Μπαρτσελόνα – Προς παραμονή ο Τσάβι
Εθνική Ελλάδος: Η πιθανή ενδεκάδα στον «τελικό» με το Καζακστάν
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Αγωνία στη Μπάγερν – Αμφίβολος ο «Λέβα» με Σεβίλλη

Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Χάνσι Φλικ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον Πολωνό για τη ώρα να πονάει στο πόδι.

Αγωνία στη Μπάγερν – Αμφίβολος ο «Λέβα» με Σεβίλλη

Η προετοιμασία για τον πρώτο στόχο της σεζόν έχει ξεκινήσει στην Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί τα τελευταία 24ωρα ετοιμάζονται για τη συνάντηση της Πέμπτης. Η αναμέτρηση στη Βουδαπέστη κόντρα στη Σεβίλλη θα στέψει τον νικητή του UEFA Super Cup για τη σεζόν 2019/20. Η ομάδα του Χάνσι Φλικ παρουσιάζεται ως το ακλόνητο φαβορί, ωστόσο για να φθάσει σε ακόμη μία κορυφή θα πρέπει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες.

Ο γερμανικός σύλλογος θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό με πέρυσι κατακτώντας ξανά όλους τους τίτλους που διεκδικεί. Η αναμέτρηση με τη Σεβίλλη αναμένεται να έρθει με προβλήματα για τους Βαυαρούς. Αγωνιστικά ο Χάνσι Φλικ έχει για την ώρα αρκετά θέματα να λύσει. Τα ρεπορτάζ εμφανίζονται καθησυχαστικά για τη συμμετοχή όλων των αστεριών της Μπάγερν. Μπάγερν Λεβαντόφσκι

Πονάει ο «Λέβα» – Τον περιμένει η Μπάγερν Μονάχου

Παρόλα αυτά ο τεχνικός των Βαυαρών είδε σήμερα μερικά από τα πρωτοκλασάτα ονόματα της ομάδας του να μην συμμετέχουν σε φουλ ρυθμούς στη προπόνηση. Πρώτος και καλύτερος ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τον Πολωνό να απαίχει από τη σημερινή προπόνηση. Ο τραυματισμός στο παιχνίδι με τη Σάλκε δεν έχει περάσει ακόμη, με το τεχνικό επιτελείο να θέτει εκτός τον έμπειρο επιθετικό. Πιθανότατα αύριο ο «Λέβα» να ξαναδοκιμάσει παίρνοντας μέρος στη προπόνηση.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές μικροπροβλήματα διατηρούν οι Αλάμπα και Ντέιβις, αμφότεροι όμως προπονήθηκαν κανονικά. Αντίθετα με τους παραπάνω, Γκορέτσκα, Κίμιχ και Παβάρ δεν πήραν μέρος σε όλο το πρόγραμμα προκειμένου να μην επιβαρυνθούν.

Η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν με τον πιο εμφατικό τρόπο. Το σύνολο του Χάνσι Φλικ διέλυσε στη πρεμιέρα τη Σάλκε στο ντέρμπι με 8-0. Γκνάμπρι και Λεβαντόφσκι πρωταγωνίστησαν σε ένα ακόμη παιχνίδι για τους Βαυαρούς.

Οι Βαυαροί συνεχίζουν με πατημένο το πόδι στο γκάζι δείχνοντας διάθεση να καθαρίσουν από πολύ νωρίς την υπόθεση τίτλος στη Γερμανία. Ο Φλικ έχει δημιουργήσει το ιδανικό σύνολο, το οποίο τους τελευταίους μήνες τρομάζει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ