ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Δεν δίνει… δεύτερη ευκαιρία στον Γιόβιτς ο Ζιντάν!

Ο Λούκα Γιόβιτς δεν υπολογίζεται από τον Ζινεντίν Ζιντάν, όπως αποκαλύπτουν Μέσα από την Ισπανία. Επιμένει για την απόκτηση του η Μίλαν!

Δεν δίνει… δεύτερη ευκαιρία στον Γιόβιτς ο Ζιντάν!

Ο Λούκα Γιόβιτς ήρθε το καλοκαίρι του 2019 στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Μαδριλένους να βγάζουν από τα ταμεία τους 60 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Άινταχτ Φρανκφούρητς. Ο νεαρός άσσος είχε πραγματοποιήσει μια εκπληκτική σεζόν με τους Γερμανούς και η πρωταθλήτρια Ισπανίας έδωσε σκληρή μάχη για να τον αποκτήσει.

Ωστόσο, στην πρώτη του σεζόν με τους «μερένχες» δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Ο Σέρβος επιθετικός αν και πήρε ευκαιρίες από τον Ζινεντίν Ζιντάν, σε καμία περίπτωση δεν θύμισε σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που έκανε πράγματα και θαύματα στην Μπουντεσλίγκα.

Προς τα τέλη της περσυνής σεζόν ο Γιόβιτς ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας, ενώ η πανδημία έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο προσαρμογής του. Για αρκετό καιρό φαινόταν πως θα παραμείνει στη Μαδρίτη και για την φετινή σεζόν, παίρνοντας μια δεύτερη ευκαιρία. Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν θα συμβεί. Αυτό έδειξε τουλάχιστον ο Ζιντάν στο πρώτο ματς ενόψει της σεζόν.

Γιόβιτς

Η Ρεάλ Μαδρίτης πάλευε να βρει γκολ-νίκης στο ματς με την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το σκορ ήταν στο 0-0 ωστόσο ο Γάλλος τεχνικός δεν έβαλε στον αγωνιστικό χώρο τον Λούκα Γιόβιτς! Αν μη τι άλλο μια απόφαση που δείχνει τις προθέσεις του Γάλλου για τον Σέρβο άσσο.

Ισπανικά δημοσιεύματα θεωρούν πως ο έμπειρος πλεόν τεχνικός έχει πάρει την απόφαση του για τον Γιόβιτς. Δεν υπολογίζει στον ποδοσφαιριστή ενόψει της φετινής σεζόν και πλέον πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να… αποχωρήσει. Θα μπει πωλητήριο ή θα δοθεί δανεικός; Αυτό ακόμα δεν έχει αποφασιστεί από τους Μαδριλένους.

Να υπενθυμίσουμε πως η Μίλαν έχει εκφράσει και επίσημα το ενδιαφέρον της για τον 22χρονο επιθετικό. Ωστόσο, οι «ροσονέρι» δεν πρόκειται να δώσουν κάποιο ποσό στη Ρεάλ, καθώς θέλουν ως δανεικό τον ποδοσφαιριστή διατηρώντας όμως και οψιόν αγοράς. Οι άνθρωποι της Ρεάλ το σκέφτονται και θέλουν να μελετήσουν όλες τις εναλλακτικές λύσεις. Πάντως όλα δείχνουν πως ο Γιόβιτς θα αποτελέσει παρελθόν από το Μπερναμπέου…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ