ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Ο Γκατούζο άφησε υπόνοιες για Κουλιμπαλί!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πουληθεί ο Κουλιμπαλί, άφησε ο Τζενάρο Γκατούζο μιλώντας για τις οικονομικές ανάγκες που έχει ο σύλλογος.

Ο Γκατούζο άφησε υπόνοιες για Κουλιμπαλί!

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί είναι ένας ποδοσφαιριστής που σε κάθε μεταγραφική περίοδο (και όχι μόνο), το όνομά του εμπλέκεται σε πολλά μεταγραφικά σενάρια. Είτε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είτε για τη Μπαρτσελόνα, είτε ακόμα και για τη Λίβερπουλ που ιδανικά θα ήθελε να φτιάξει το απόλυτο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Τελευταία πάντως, η ομάδα που έπαιξε πολύ δυνατά για την απόκτησή του και πραγματικά μας έκανε να πιστέψουμε ότι τελικά η μεταγραφή θα υλοποιηθεί, είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Οι δύο ομάδες φτάσαν σε προχωρημένες συζητήσεις και ο παίκτης βρέθηκε κοντά στους πολίτες.

Παρόλα αυτά, η μεταγραφή του Κουλιμπαλί στους πολίτες έχει «παγώσει» με τον Πεπ να εξετάζει κι άλλες επιλογές. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Σίτι έχει κάνει κίνηση και για τον Κουντέ της Σεβίλλη. Οι Άγγλοι εξετάζουν τις επιλογές τους έχοντας πάντα νούμερο ένα στόχο τον Κουλιμπαλί. Ο Τζενάρο Γκατούζο το ξέρει και μετά το νικηφόρο ξεκίνημα με την Πάρμα μίλησε για αυτό το ενδεχόμενο.

Συγκεκριμένα, Ο Τζενάρο Γκατούζο ελπίζει για την παραμονή του παίκτη στους «παρτενοπέι», τονίζοντας πως θα στεναχωρηθεί αν τελικά τον χάσει. Υπενθυμίζεται ότι ο Κουλιμπαλί αγωνίστηκε κανονικά στην πρεμιρέρα της ομάδας του δίπλα στον Κώστα Μανωλά. Μάλιστα, η Νάπολι κράτησε το μηδέν πίσω, κάτι που την βοήθησε να φτάσει στην νίκη με 2-0 απέαναντι στην Πάρμα. Ο Γκατούζο άφησε υπόνοιες για Κουλιμπαλί!

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γκατούζο

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους του κόσμου στο ρόλο του. Μου δείχνει πάντα πόσο διαθέσιμος είναι και πάντα προπονείται καλά. Θα λυπηθώ αν τον χάσω, τόσο ως άνθρωπο όσο και ως ποδοσφαιριστή. Αλλά ξέρετε, αυτοί οι αριθμοί είναι σημαντικοί για τους συλλόγους και αυτήν τη στιγμή, πρέπει να κάνουμε κάτι με τους αριθμούς. Πάντως, θα ήμουν χαρούμενος αν τον κρατούσαμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο κόουτς της Νάπολι.

Υπενθυμίζεται ότι και σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο Γκατούζο είχε πάρει θέση για το θέμα. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός είχε δηλώσει στο Skysports: «Ο Κουλιμπαλί έχει συγκεκριμένη τιμή για μεταγραφή. Αν ο σύλλογος δεν λάβει τα απαιτούμενα χρήματα, τότε ο παίκτης δεν θα φύγει. Δεν πρόκειται να γίνει καμία έκπτωση για τον παίκτη», ξεκαθάρισε ο Ιταλός τεχνικός των «Παρτενοπέι».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ