ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ο Πίρλο αποκάλυψε το πλάνο ξεκούρασης του Κριστιάνο

Ο τεχνικός της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, αποκάλυψε το πως σχεδιάζει να ξεκουράζει τον 35χρονο πια Κριστιάνο Ρονάλντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Πίρλο αποκάλυψε το πλάνο ξεκούρασης του Κριστιάνο

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ως προπονητής της Γιουβέντους ο Αντρέα Πίρλο. Οι “μπιανκονέρι” ξεκίνησαν με νίκη το ιταλικό πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-0 της Σαμπντόρια. Το σκορ άνοιξε ο Κουλουσέφσκι για να ακολουθήσει το γκολ του Μπονούτσι. Το τελικό σκορ έγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Πίρλο πως σκέφτεται να διαχειριστεί τον Κριστιάνο ενόψει της δύσκολης συνέχειας Εκείνος, απάντησε ότι ο ίδιος ο Πορτογάλος θα κρίνει πότε θα πάρει τα ρεπό του.

“Σκεφτόμαστε [πώς να χρησιμοποιήσουμε τον Ρονάλντο] και το συζητήσαμε. Δεν έχει κουραστεί ακόμα, καθώς μόλις ξεκινήσαμε, αλλά όταν καταλήξουμε σε λιγότερο σημαντικά παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να του ξεκουράσουμε. Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά το σώμα του. Οπότε γνωρίζει πότε είναι ώρα να ξεκουραστεί ή να το πιέσει. Πότε θα παίξει εξαρτάται από αυτόν” είπε στο Sky Sport Italia.

Μπονούτσι: “Με τον Πίρλο νιώθουμε ελεύθεροι”

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λεονάρντο Μπονούτσι μίλησε για τον Πίρλο, με τον οποίο υπήρξαν και συμπαίκτες στο παρελθόν.

Ο αμυντικός της Γιουβέντους είναι χαρούμενος που συνεργάζεται ξανά με τον Πίρλο, αυτή τη φορά με διαφορετικούς ρόλους. Κατά τη γνώμη του, οι παίκτες της ομάδας νιώθουν περισσότερη ελευθερία υπό τις οδηγίες του, κάτι πολύ θετικό για όλους τους ποδοσφαιριστές.

“Είδαμε κάποιες καινούριες ιδέες με τον Πίρλο. Υπάρχει πλέον ένας διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού και περισσότερος ενθουσιασμός. Και στην κατοχή της μπάλας, αλλά και όταν αμυνόμαστε. Η μεγάλη διαφορά είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι. Νομίζω πως βελτιωνόμαστε συνεχώς με την πάροδο του χρόνου. Με τον Σάρι αμυνόμασταν περισσότερο μαζικά, με τον Αντρέα παίζουμε περισσότερο ένας με έναν.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Αυτό μας δίνει την ελευθερία να είμαστε περισσότερο επιθετικοί και να κλέβουμε τη μπάλα συχνότερα. Για να το καταφέρουμε έχουμε 4 κεντρικούς μέσους που μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά. Είναι διαφορετικά σε σχέση με πέρσι. Ο Πίρλο θυμίζει πολύ περισσότερο τον Αλέγκρι σε σχέση με τον Σάρι. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Ο Πίρλο έχει την ίδια επιρροή που είχε και όταν ήταν ποδοσφαιριστής. Ήξερες ότι μπορούσες να του δώσεις τη μπάλα και ότι δεν πρόκειται να τη χάσει. Το ίδιο ακριβώς υπάρχει και τώρα που είναι προπονητής μας. Του έχουμε ακριβώς την ίδια εμπιστοσύνη και σαν προπονητή”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ