ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Πίρλο: «Εγώ δεν αντιγράφω ιδέες, έχω τις… δικές μου»

Ο Αντρέα Πίρλο είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το ξεκίνημα της Γιουβέντους στην Σέριε Α! Τι είπε για Κριστιάνο και... μεταγραφές;

Πίρλο: «Εγώ δεν αντιγράφω ιδέες, έχω τις… δικές μου»

Η Γιουβέντους ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για την φετινή αγωνιστική σεζόν. Οι πρωταθλητές Ιταλίας επικράτησαν εύκολα εντός έδρας με 3-0 της Σαμπντόρια δείχνοντας ένα καλό πρόσωπο. Ο Αντρέα Πίρλο είδε την προπονητική του καριέρα να ξεκινάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο τεχνικός των μπιανκονέρι γνωρίζει πως η δουλειά του θα κρίνεται σε κάθε αναμέτρηση και ξέρει πως θα δεχθεί έντονη κριτική σε περίπτωση…. μη θετικού αποτελέσματος.

Ωστόσο, ο Ιταλός προπονητής έχει μάθει να ζει στην… πίεση και δεν έχει καθόλου άγχος. Αυτό φάνηκε και από τις κινήσεις του, στο πρώτο του επίσημο ματς, ως τεχνικός της Γηραιάς Κυρίας. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Αντρέα Πίρλο, μίλησε για την αγωνιστική ταυτότητα που θέλει να δώσει στην ομάδα, φέρνοντας τις δικές του ιδέες.

Πίρλο

«Σίγουρα θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να πετύχω αυτό που θέλω. Δεν έχω καμία διάθεση να αντιγράψω ιδέες από κανέναν. Έχω τις δικές μου ιδέες και θέλω να τις μεταφέρω. Δεν είχαμε πολύ χρόνο. Η pre season ξεκίνησε αργά και αρκετοί παίκτες δεν ήταν εδώ λόγω του Nations League. Παίξαμε μόλις ένα φιλικό, αλλά ήταν μια καλή πρεμιέρα για εμάς και θέλω να συνεχίσουμε έτσι», τόνισε.

«Σκεφτόμαστε αρκετά το πως θα χειριστούμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μόλις ξεκινήσαμε την σεζόν, οπότε δεν νιώθει κούραση προς το παρόν. Αλλά η αλήθεια είναι πως στα λιγότερο σημαντικά ματς θα πρέπει να μένει εκτός και να παίρνει ανάσες. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά το σώμα του, ξέρει πότε θα δώσει το κάτι παραπάνω και πότε πρέπει να ξεκουραστεί», είπε.

«Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Σίγουρα κάθε ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι ευπρόσδεκτος εδώ. Αλλά πρέπει να βρει και μια ισορροπία η ομάδα μας. Αν έχουν τα χαρακτηριστικά που θέλω, τότε θα φέρουν και την ισορροπία που ζητάω. Αλλά πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες και στα… ταλέντα που έρχονται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντρέα Πίρλο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ