ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Προβάρει τα «μπλαουγκράνα» ο Έρικ Γκαρσία

Προ των πυλών της επιστροφής του στο Καμπ Νου βρίσκεται ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Έρικ Γκαρσία, με τον νεαρό να έρχεται στη Μπαρτσελόνα ως βασικός.

Προβάρει τα «μπλαουγκράνα» ο Έρικ Γκαρσία

Έτοιμος για την επιστροφή του στη Βαρκελώνη έπειτα από τρία χρόνια απουσίας εμφανίζεται ο Έρικ Γκαρσία. Ο 19χρονος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τους Καταλανούς επιστρέφοντας στο Καμπ Νου. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν βρίσκει στο πρόσωπο του νεαρού στόπερ τον παίκτη που θα τοποθετήσει στο πλάι του Ζεράρ Πικέ.

Οι Καταλανοί τη περασμένη σεζόν πλήρωσαν κατ’ επανάληψη την αμυντική τους ανισορροπία. Τα τραγικά λάθη της συνεργασίας Πικέ – Λενγκλέ οδήγησαν εν πολλοίς σε αρνητικά αποτελέσματα που έφεραν την ομάδα εκτός διεκδίκησης τίτλων. Η έλευση του Ρόναλντ Κούμαν στη Βαρκελώνη ήρθε για να επανέλθει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά τα όσα διαδραματίστηκαν με την υπόθεση Μέσι ρίχνει το βάρος αποκλειστικά στο χτίσιμο της δικής του ομάδας. Αυτής που με σταθερά βήματα θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των οπαδών της. Η ανάγκη εύρεσης κεντρικού αμυντικού είναι άμεση, με τον Κούμαν να θέλει ένα ταλαντούχο πρόσωπο. Αυτό δεν θα γινόταν καλύτερα να καλυφθεί με ένα παιδί που γνωρίζει καλά την πραγματικότητα στον σύλλογο. Έρικ Γκαρσία

Ο Γκουαρντιόλα παραχωρεί τον Γκαρσία στην Μπαρτσελόνα

Ο Έρικ Γκαρσία είναι ο εκλεκτός της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει η καταλανική Sport οι Καταλανοί έχουν έρθει σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι. Οι «Πολίτες» έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους παραχωρώντας τον νεαρό έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 19χρονος αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να βρεθεί στη Βαρκελώνη προκειμένου να υπογράψει και να ενταχθεί στην νέα του ομάδα.

Απόψε ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον νεαρό για το εναρκτήριο παιχνίδι με τη Γουλβς. Η κίνηση αυτή για πολλούς έδειξε την επόμενη μέρα στην υπόθεση. Θυμίζουμε πως ο Γκαρσία είναι καθ’ όλα υγιής γεγονός με την απουσία του από την αποστολή να προκαλεί αίσθηση. Η Μπαρτσελόνα περιμένει τον παίκτη πως και πως στοχεύοντας να τον χρησιμοποιήσει άμεσα στο ρόστερ της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ