ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μπάλα στην εξέδρα

Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν βλέπει τα σημάδια και θα καεί!

Η Ρεάλ Μαδρίτης κρύβεται πίσω από το περσινό πρωτάθλημα και δεν λαμβάνει τα σωστά μηνύματα - Η ομάδα χρειάζεται ουσιαστική ενίσχυση.

Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν βλέπει τα σημάδια και θα καεί!

Το ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε οποιοδήποτε συμπέρασμα. Το ξέρω ότι οι βιαστικές προβλέψεις μπορεί να σε εκθέσουν. Αλλά η σημερινή κριτική στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει να κάνει με το κακό αποτέλεσμα απέναντι στη Σοσιεδάδ για την πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος. Έχει κάνει με το γεγονός ότι παίζει συνέχεια με τη φωτιά και κάποια στιγμή θα καεί. Της έρχονται συνεχόμενα μηνύματα και παρόλα αυτά, είτε δεν τα λαμβάνει, είτε δεν τα εκτιμά με την απαραίτητη σοβαρότητα.

Φυσικά η ομάδα πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από χρόνια και αυτό σίγουρα είναι μία επιτυχία. Αλλά αυτό το πρωτάθλημα ήρθε μετά κόπων και βασάνων. Ήρθε με μία κακή Μπαρτσελόνα με πολλά εσωτερικά προβλήματα. Με χαμηλή παραγωγικότητα. Με πολλά ματς να κρίνονται στο ένα γκολ. Με πολλά πέναλντι. Και ήρθε κυρίως επειδή η ομάδα έβγαλε ψυχή, είχε Ράμος, Μπενζεμά και βεβαίως τον Ζινεντίν Ζιντάν. Δεν θα είναι όμως πάντα έτσι…Ο ορθολογισμός είναι σίγουρα καλύτερος από αυτά που προανέφερα και φυσικά είναι αυτός που επαληθεύεται συχνότερα. Εννοείται ότι η ομάδα πρέπει να πιστωθεί την επιτυχία της, αλλά για είναι διαχρονική θα πρέπει να δει και πίσω από την βιτρίνα στην οποία φιγουράρει η κούπα του πρωταθλήματος. Εκτός κι αν θεωρεί ότι με τα ίδια χαρακτηριστικά μπορεί να πορευτεί και στο μέλλον. Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν βλέπει τα σημάδια και μπορεί να απογοητεύσει!

Δεν υπάρχει πραγματική ενίσχυση για χρόνια

Με εξαίρεση τον Εντέν Αζάρ, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ενισχυθεί πραγματικά εδώ και αρκετά χρόνια. Είχε μία σούπερ ομάδα που πρέπει να ανανεωθεί, αλλά όλες οι προσπάθειες ανανέωσης που έχει κάνει μέχρι τώρα, παρά είναι σε θεωρητικό επίπεδο. Ακόμα και ο Αζάρ αποδεικνύεται μία λάθος επιλογή στην τελική. Οι μερένχες έχουν πάρει νεαρούς ποδοσφαιριστές που μπορεί να αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας αλλά στην πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να σταθεί αυτή τη στιγμή στο κορυφαίο επίπεδο όντας πρωταγωνιστής. Καμία ανανέωση δεν είναι ευκόλη, αλλά δεν γίνεται κι έτσι…

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι συνώνυμο των επιτυχιών και των τροπαίων αλλά δεν μπορεί να κάνει μαγικά επ’ αόριστον. Παίκτες φεύγουν, παίκτες μεγαλώνουν και η δεν αντικαθίστανται από άλλους έτοιμους που να είναι ήδη στο τοπ επίπεδο. Η Ρεάλ δεν έχει μάθει έτσι, οι οπαδοί της δεν έχουν μάθει έτσι και εκ των πραγμάτων κάποια στιγμή αυτό θα βγει στην επιφάνεια. Για να είμαστε πιο ακριβής, θα ξαναβγει στην επιφάνεια, γιατί μην ξεχνάμε ότι η Μπαρτσελόνα ήταν κυρίαρχος στην Ισπανία τα προηγούμενα χρόνια με εξαίρεση το περσινό πρωτάθλημα. Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν βλέπει τα σημάδια και μπορεί να απογοητεύσει!

Χρειάζονται παίκτες

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η βασίλισσα δεν μπορεί να πιαστεί από το περσινό πρωτάθλημα και να μην εξελιχθεί. Γιατί αυτό ήταν η εξαίρεση και ήρθε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Οι μεταγραφικές περίοδοι περνούν και η ομάδα μένει είτε ίδια, είτε με κάποιες προσθήκες που δεν είναι έτοιμες να παίξουν καθοριστικό ρόλο. Αν αυτό δεν το δουν οι άνθρωποι του συλλόγου και θεωρήσουν ότι είναι ανταγωνιστικοί στο κορυφαίο επίπεδο «επειδή πήρανε το περσινό πρωτάθλημα», θα κάνουν ένα μεγάλο λάθος. Και το ακόμα μεγαλύτερο λάθος για αυτούς, είανι ότι θα βγάλουν τη Μπαρτσελόνα από την «κρίση» που περνάει πολύ γρήγορα και προτού καρπωθούν κι άλλες επιτυχίες.

Ο κορμός υπάρχει, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Ο Ζιντάν υπάρχει αλλά δεν μπορεί να αρκεί για πάντα…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ