ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εθνικές Ομάδες

Τέλος ο Ράκιτιτς από την Εθνική Κροατίας στα 32 του!

Το αντίο του από την Εθνική Κροατίας ανακοίνωσε ο Ιβάν Ράκιτιτς τονίζοντας ότι θέλει να αφοσιωθεί στη νέα πρόκληση της καριέρας του στη Σεβίλλη.

Τέλος ο Ράκιτιτς από την Εθνική Κροατίας στα 32 του!

Μια από τις δυσκολότερες αποφάσεις της ποδοσφαιρικής του καριέρας πήρε ο Ιβάν Ράκιτιτς. Ο πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα και νυν της Σεβίλλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Εθνική Κροατίας. Δεν ήταν εύκολο για τον ίδιο όπως υποστήριξε, αλλά θέλει να αφοσιωθεί στη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο 32χρονος μέσος αφήνει στο παρελθόν τη διεθνή του καριέρα με το εθνόσημο της «Χρβάτσκα». Με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας αγωνίστηκε 106 φορές σημειώνοντας 15 γκολ. Πρόσφατα ο έμπειρος χαφ μετακόμισε στη Σεβίλλη, αρχίζοντας έτσι τη δεύτερη θητεία του στην Ανδαλουσία.

Θυμίζουμε ότι ευρέως γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό, ο Ράκιτιτς έγινε από τους Σεβιγιάνους. Έτσι, η Μπαρτσελόνα είδε στο πρόσωπό του έναν παίκτη ικανό να κουβαλήσει μπάλα. Άλλωστε, στην Καταλονία μόλις είχαν αποχαιρετίσει τον Τσάβι, συνεπώς έπρεπε να βρεθεί κάποιος να τον αντικαταστήσει, όσο εφικτό κι αν ήταν αυτό. Ράκιτιτς

Μήνυμα με… νόημα για Ράκιτιτς στο twitter η Εθνική Κροατίας

Από το 2007 έως και σήμερα, ο Ιβάν Ράκιτιτς έχει αποτελέσει έναν παίκτη-πυλώνα για τα εθνικά χρώματα της πατρίδας του. Ο ξανθομάλλης χαφ έδωσε το παρών σε τρία EURO (2008, 2012, 2016) και δύο Μουντιάλ (2014, 2018). Αποκορύφωμα τις καριέρας του σε διεθνές επίπεδο, ήταν η παρουσία του στον τελικό του Μουντιάλ δυο χρόνια πριν. Εκεί, η Γαλλία ήταν αυτή που πανηγύρισε το τρόπαιο της πρωταθλήτριας κόσμου, με την Κροατία όμως να εισπράττει πολλά εύσημα.

Οι άνθρωποι που χειρίζονται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εθνικής Κροατίας δεν μπορούσαν να μην εκθειάσουν το γεγονός της αποχώρησης του Ράκιτιτς. Συγκεκριμένα, ευχαρίστησαν τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του με το εθνόσημο και έγραψαν ένα μήνυμα με αρκετή δόση χιούμορ.

Αν στο μέλλον βρεθούν στη θέση να παίζουν κάποιο τρόπαιο ή πρόκριση στα πέναλτι, τότε θα τον… καλέσουν πίσω να χτυπήσει το πέμπτο! Προφανώς το είπαν αυτό, καθώς στο προπέρσινο Μουντιάλ η Κροατία χρειάστηκε την ψυχοφθόρο διαδικασία δύο φορές. Τη μία με τη Δανία στους «16» και την άλλη με τη Ρωσία στα προημιτελικά. Και τις δύο φορές λοιπόν, ο Ράκιτιτς ήταν αυτός που πέτυχε το νικητήριο πέναλτι!

https://twitter.com/HNS_CFF/status/1308033241623023616

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ