ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Από τον Σάντσο στον Ντεμπελέ η Γιουνάιτεντ

Η αναζήτηση επιθετικού συνεχίζεται για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ουσμάνε Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα να εξετάζεται από τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Από τον Σάντσο στον Ντεμπελέ η Γιουνάιτεντ

Η πρεμιέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν αποκαρδιωτική. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ηττήθηκαν από την Κρίσταλ Πάλας με 3-1 στο Ολντ Τράφορντ. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τα έκανε… μούσκεμα στην άμυνα δεχόμενη τρία τέρματα από τους «Αετούς». Παράλληλα με τα μετόπισθεν τίποτα δεν λειτούργησε και μπροστά με την ομάδα να…. φωνάζει για ενίσχυση.

Το καλοκαίρι το βάρος στις μεταγραφές έπεσε στην απόκτηση του επιθετικού της Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο. Τελικά ο Βρετανός επιθετικός δεν ήρθε ποτέ στο Ολντ Τράφορντ με τη Γιουνάιτεντ να μένει χωρίς ικανό παίκτη στα φτερά της επίθεσης. Όσο η μεταγραφική περίοδος παραμένει ανοιχτή, τόσο υπάρχει η ελπίδα το κενό αυτό να καλυφθεί από τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου.

Μπορεί να μην είναι ο Σάντσο αυτός που θα προστεθεί στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορεί όμως να είναι μια εξίσου ποιοτική λύση. Αυτό αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα περιπλέκοντας το όνομα του Ουσμάνε Ντεμπελέ με τον βρετανικό σύλλογο. Ο Γάλλος επιθετικός συνεχίζει να βρίσκεται στο περιθώριο της Μπαρτσελόνα. H Γιουνάιτεντ θέλει τον Ντεμπελέ

Σε συζητήσεις Μπαρτσελόνα και Γιουνάιτεντ για Ντεμπελέ

Αποκτήθηκε από τους «Μπλαουγκράνα» το καλοκαίρι του 2017 όμως ουδέποτε κατάφερε να δώσει τις απαραίτητες διαπιστεύσεις στο γήπεδο. Ο νεαρός «πνίγηκε» από τον ανταγωνισμό και τους συχνούς τραυματισμούς. Τρία χρόνια μετά την έλευση του στη Βαρκελώνη μοιάζει έτοιμος να αποχωρήσει αναζητώντας αλλού την… Ιθάκη του. Αυτή δεν αποκλείεται να είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, οι δύο ομάδες βρίσκεται σε επαφές για την παραχώρηση του Γάλλου υπό τη μορφή δανεισμού. Η Μπαρτσελόνα ζητά από τους Βρετανούς να τοποθετηθεί οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, καθώς επίσης και να καλύψουν εκείνοι το παχυλό του συμβόλαιο. Για την ώρα δεν έχει επετεύχθη συμφωνία, ωστόσο οι «Κόκκινοι Διάβολοι» σκέφτονται σοβαρά να επενδύσουν πάνω στο ταλέντο του Γάλλου. Ο Ντεμπελέ τελευταία παρουσιάζεται ευδιάθετος και έτοιμος να παλέψει για μια θέση στην ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα. Μήπως αυτό όμως συμβεί στο Μάντσεστερ;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ