Παρί Σεν Ζερμέν

Εισήγηση-κόλαφος για Αλ Κελαϊφί – 28 μήνες στη φυλακή!

Σοκ για τον ισχυρό άντρα της Παρί Σεν Ζερμέν! Ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί αντιμετωπίζει φυλάκιση 28 μηνών για κατηγορίες περί διαφθοράς στα τηλεοπτικά 2 μουντιάλ!

Εισήγηση-σοκ για τον ισχυρό άντρα της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί!

Ο πρόεδρος της Παρί αντιμετωπίζει κατηγορίες διαφθοράς, όσον αφορά τις υποθέσεις ανάθεσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων δύο μελλοντικών Παγκοσμίων Κυπέλλων! Του 2026 και του 2030!

Εισαγγελέας στην Ελβετία εισηγήθηκε ποινή φυλάκισης 28 μηνών στον Νασέρ Αλ-Κελαϊφί. Δύο χρόνων και τεσσάρων μηνών δηλαδή! Βάζοντας, όπως γίνεται ευκόλως κατανοητό, «φωτιά» στην υπόθεση! Με τον κλοιό να στενεύει δραματικά γύρω από τον διοικητικό ηγέτη των Παριζιάνων. Αν και ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, χωρίς βέβαια αυτό να λέει απαραίτητα κάτι. Al-Khelaifi: Cristiano Ronaldo has no limits, I admire his relentless  desire | MARCA in English

Ο Βάλκε, η βίλα και ο… Μπλάτερ

Ποιες είναι οι ακριβείς κατηγορίες κατά του Αλ-Κελαϊφί; Το 2013 ο ίδιος φέρεται να δωροδόκησε τον πρώην γενικό γραμματέα της FIFA, Ζερόμ Βάλκε, για να μεταφέρει ο τελευταίος τα τηλεοπτικά δικαιώματα των Μουντιάλ 2026 και 2030 από τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αμερικής στο δίκτυο «Bein Sports»! Συμφερόντων και ιδιοκτησίας του… Νασέρ Αλ-Κελαϊφί!

Ναι, και ο Βάλκε τι θα κέρδιζε από όλα αυτά; Μα φυσικά μία υπερπολυτελή βίλα στη Σαρδηνία της Γαλλίας! Ενώ να σημειώσουμε πως ο Βάλκε ήταν δεξί χέρι του Σεπ Μπλάτερ. Πρώην προέδρου της FIFA και μπλεγμένο επίσης σε σωρεία σκανδάλων.

Η υπόθεση… βρωμάει από παντού. Ο Αλ-Κελαϊφί είναι στριμωγμένος και η κατάσταση για εκείνον δυσκολεύει όλο και περισσότερο.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια αυτής της βαρύγδουπης υπόθεσης και πόσο όλα αυτά θα επηρεάσουν το αγωνιστικό τμήμα της Παρί Σεν Ζερμέν. Μην ξεχνάμε πως οι υποχρεώσεις του συλλόγου βρίσκονται 100% σε εξέλιξη και πιθανότατα η συγκεκριμένη υπόθεση θα φέρει αναταράξεις και εντός αποδυτηρίων…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ