ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

«Έσταξε μέλι» για Ντε Μπρούιν ο Γκουαρδιόλα!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κέβιν Ντε Μπρούιν με αφορμή την εξαιρετική απόδοση του Βέλγου χαφ στο «Μολινό».

«Έσταξε μέλι» για Ντε Μπρούιν ο Γκουαρδιόλα!

Η Μάντσεστερ Σίτι βαδίζει στο σωστό δρόμο όπως φάνηκε στη χθεσινή νίκη της στο «Μολινό» με 3-1 επί της Γουλβς. Αν μη τι άλλο οι Πολίτες τα πήγαν καλύτερα από πέρσι εκεί, καθώς είχαν ηττηθεί με 3-2. Ο παίκτης-βαρόμετρο για την επιτυχία της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν βέβαια ο Κέβιν Ντε Μπρούιν. Μάλιστα, αυτά και ακόμα περισσότερα δήλωσε ο προπονητής της Σίτι για τον Βέλγο μέσο.

Ο 29χρονος διεθνής χαφ σκόραρε με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 20′ και έβαλε τις βάσεις για το διπλό. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, μιας και μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους παίκτες στο κέντρο. Αν όχι ο κορυφαίος…

Ο Καταλανός τεχνικός εκτιμάει πολύ τον ποδοσφαιριστή του και αυτό φαίνεται διαρκώς. Τον θεωρεί ηγέτη στο χορτάρι και του δίνει απεριόριστο χρόνο συμμετοχής. Αναμφίβολα η θέση του Ντε Μπρούιν είναι τέτοια που χρειάζεται παίκτη με περίσσεια τεχνική, δύναμη, εξυπνάδα και ταχύτητα. Και ο 29χρονος τα έχει αυτά κι ακόμη περισσότερα. Μπρούιν

Χαίρει της εκτίμησης του Πεπ ο Ντε Μπρούιν

Γίνεται αντιληπτό από τον καθένα που παρακολουθεί τη Μάντσεστερ Σίτι, ότι ο Ντε Μπρούιν είναι από τους αγαπημένους παίκτες του Γκουαρδιόλα. Για του λόγου το αληθές, ο ίδιος ο τεχνικός του συλλόγου έπλεξε το εγκώμιο του Βέλγου μέσου σε δηλώσεις του μετά το χθεσινό παιχνίδι.

«Από τότε που τελείωσαν οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, σε κάθε προπόνηση νιώθω την αφοσίωσή του και τώρα είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Θεωρώ ότι θα είναι για πολύ ακόμα. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα είναι σημαντικός για εμάς. Η απόδοσή του ήταν εξαιρετική, έπαιξε πολύ καλά όπως όλη η ομάδα.

Απολαμβάνει το ποδόσφαιρο εδώ (σ.σ. στο Μάντσεστερ), δεν αισθάνεται καμία πίεση και βρίσκει συνεχώς νέα κίνητρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση και τον τρόπο που παίξαμε. Όλη η ομάδα ήταν πολύ καλή, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Η περίοδος στην οποία βρισκόμαστε και η κατάσταση που είχαμε αυτές τις δύο τελευταίες εβδομάδες ήταν κάπως περίεργη, αλλά γενικά ελέγξαμε το παιχνίδι σήμερα και νικήσαμε.»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ