ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Ζλάταν είσαι σίγουρα 38 ετών; (stats)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβοτς κατάφερε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι της Μίλαν στη φετινή σεζόν να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής των "ροσονέρι".

Ζλάταν είσαι σίγουρα 38 ετών; (stats)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε στη Μίλαν τον περσινό Γενάρη και κατάφερε να την οδηγήσει στα προκριματικά του φετινού Γιουρόπα Λιγκ. Ο Σουηδός είχε δηλώσει στο τέλος της περσινής χρονιάς ότι αν ήταν από την αρχή της χρονιάς στην ομάδα, θα μπορούσε να διεκδικήσει τίτλους. Το καλοκαίρι που μας πέρασε κρύος ιδρώτας έλουσε τους φίλους των “ροσονέρι” αναφορικά με την υπόθεση ανανέωσης του παίκτη. Ο Σουηδός φορ τους έκανε τελικά το χατήρι και ανανέωσε το συμβόλαιο του για ένα ακόμη χρόνο. Όταν θα λήξει το συμβόλαιό του θα είναι 39 ετών.

Λίγους μήνες μετά την ανανέωση και ο Ζλάταν ήδη εξαργυρώνει το νέο του συμβόλαιο. Στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς σκόραρε ένα τέρμα. Λίγες μέρες αργότερα σκόραρε και τα 2 τέρματα της ομάδας του στην νικηφόρα πρεμιέρα στην Serie A.

Συγκεκριμένα, σε ηλικία 38 ετών ο Ζλάταν ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τη Μπολόνια με εξαιρετικά στατιστικά. Πέρα από τα 2 τέρματα που σκόραρε, είχε επιτυχία 81% στις πάσες του και 4 σουτ στο στόχο. Επιπλέον, μέτρησε 2/2 επιτυχημένες ντρίμπλες 1/1 επιτυχημένη μεγάλη μπαλιά και 1/1 νικηφόρες εναέριες μονομαχίες.

Νικηφόρα πρεμιέρα για τη Μίλαν

Από την αρχή ως το τέλος κουμάντο στο παιχνίδι έκανε μία ομάδα. Η Μίλαν. Οι “ροσονέρι” μπήκαν με… κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή σεζόν. Με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πίεζαν για κάποιο γκολ.

Δεν άργησαν να το πετύχουν. Ο Τέο Ερνάντες βρήκε με όμορφη μπαλιά τον “Ίμπρα”. Εκείνος πήδηξε πιο ψηλά από κάθε αντίπαλο αμυντικό και με όμορφη κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Το πρώτο γκολ της φετινής σεζόν για Μίλαν και Ζλάταν, λοιπόν, σημειώθηκε στο 35′. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλά προβλήματα στο χώρο του κέντρου. Έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο. Κάτι που δεν βοήθησε, ώστε να γίνουν απειλητικοί μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Κάπως έτσι το βράδυ για τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα ήταν εύκολο και… ήσυχο. Παρόλα αυτά οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Μίλαν συνέχισαν να τρέχουν και να πιέζουν για περισσότερα γκολ. Και δεν άργησαν να δουν τους κόπους τους να ανταμείβονται. Πιο συγκεκριμένα στο 51′ ο Ζλάταν “έγραψε” το 2-0 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Από εκεί και πέρα το ματς είχε ουσιαστικά τελειώσει με τους γηπεδούχους να ρίχνουν τον ρυθμό.

Στο 88′ ο Ντικς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να αφήσει την Μπολόνια με δέκα παίκτες. Κάτι που όμως δεν είχε τρομερή διαφορά, αφού το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί. Απλά το τελευταίο σφύριγμα ήρθε για να επιβεβαιώσει με τον πλέον επίσημο τρόπο τη νίκη της Μίλαν επί της Μπολόνια με σκορ 2-0.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights της Μίλαν με τη Μπολόνια

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ