ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Αποχαιρέτησε την Μπάρτσα με κλάματα ο Σουάρες (vid)

O Λουίς Σουάρες βρέθηκε για τελευταία φορά στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα, αποχωρώντας από τον σύλλογο μετά από έξι χρόνια.

Αποχαιρέτησε την Μπάρτσα με κλάματα ο Σουάρες (vid)

H ώρα του αποχωρισμού του Λουίς Σουάρες με την Μπαρτσελόνα έφθασε. Ο Ουρουγουανός επιθετικός βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο των Καταλανών. Εκεί είχε την ευκαιρία να δει για τελευταία φορά τους αγαπημένους συμπαίκτες του. Συνάδελφοι, προπονητικό τιμ, υπεύθυνοι των εγκαταστάσεων αποχαιρέτησαν τον 33χρονο άσσο.

Ο Λουίς Σουάρες αφήνει μετά από έξι χρόνια την Μπαρτσελόνα για λογαριασμό της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ουρουγουανός εξέτασε όλα τα δεδομένα και εν τέλει πήρε αυτή τη δύσκολη απόφαση. Οι «Ροχιμπλάνκος» έρχονται να εντάξουν τον Σουάρες στο δυναμικό τους κάνοντας πράξη την επιθυμία του προπονητή τους, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Έτσι η σημερινή ημέρα δεν θα μπορούσε να μην είναι συγκινητική για τον Σουάρες. Ο έμπειρος φορ αποχώρησε από τις προπονητικές εγκαταστάσεις των «Μπλαουγκράνα με δάκρυα στα μάτια. Αυτό απαθανατίζει ο φακός κατά τη διάρκεια της φυγής του με το αυτοκίνητό του. Ο Ουρουγουανός πέρασε έξι γεμάτα χρόνια στη Βαρκελώνη. Έξι χρόνια με τίτλους και στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη του.

Πετάει για Μαδρίτη ο Λουίς Σουάρες

Το δέσιμο του με τον σύλλογο είναι μεγάλο. Ο Σουάρες έζησε μοναδικές στιγμές μαζί με τους Λιονέλ Μέσι και τα υπόλοιπα στελέχη της Μπαρτσελόνα. Τώρα καλείται να τα αφήσει όλα πίσω και να ανοίξει το νέο κεφάλαιο στη καριέρα του. Η Ατλέτικο Μαδρίτης τον περιμένει καρτερικά με τις επίσημες ανακοινώσεις να είναι πλέον θέμα ωρών. Οι Μαδριλένοι χθες έκαναν… χώρο για τον Ουρουγουανό παραχωρώντας τον Μοράτα στη Γιουβέντους υπό την μορφή δανεισμού.

Στα 33 του ο Λουίς Σουάρες παραμένει ένας από τους καλύτερους επιθετικούς των ευρωπαικών και όχι μόνο γηπέδων. Η Ατλέτικο Μαδρίτης περιμένει πολλά από εκείνον. Ο προπονητής των «Ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε εδώ και καιρό είχε ζητήσει από τη διοίκηση τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ο Αργεντινός θεωρεί πως με εκείνον μπορεί να κυνηγήσει με αξιώσεις τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στη κούρσα του πρωταθλήματος. Ο Λουίς Σουάρες αναμένεται απόψε στη Μαδρίτη προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ