ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ατζέντης Mπέιλ: “Στη Ρεάλ να φιλούν το πάτωμα που περπάτησε”!

Ο ατζέντης του Γκάρεθ Mπέιλ μίλησε για τον πελάτη του και αυτά που κατάφερε το διάστημα που ήταν ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ατζέντης Mπέιλ: “Στη Ρεάλ να φιλούν το πάτωμα που περπάτησε”!

Ο Γκάρεθ Mπέιλ μετά από μία περιπετειώδη σχέση με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι τελικά παίκτης της Τότεναμ. Ο Ουαλός το 2013 έγινε το μπαμ του καλοκαιριού και πήρε μεταγραφή στη βασίλισσα έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ. Το ποσό αυτό ήταν ρεκόρ για την εποχή και εκείνος άφησε την Τότεναμ για να γράψει ιστορία. Μετά από κάποια τρομερά χρόνια στο Λονδίνο, ο Mπέιλ έδειξε ότι έχει απίστευτα προσόντα και πήγε στη Μαδρίτη για να συναντήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μαζί να χτίσουν κάτι τεράστιο.

Η καριέρα του στους μερένχες είχε τα πάνω της και τα κάτω της. Είχε στιγμές που αγαπήθηκε από τον κόσμο και άλλες που γνώρισε την κατακραυγή των οπαδών. Ακόμα και οι σχέσεις του με τη διοίκηση και τους προπονητές ήταν περίεργες αφού πολλές φορές έφτασαν στα άκρα. Αυτό που συνοδεύει τον Μπέιλ πάντως, τώρα που ο κύκλος του στη Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε είναι ένα οξύμωρο σχήμα. Ατζέντης Mπέιλ: "Στη Ρεάλ να φιλούν το πάτωμα που περπάτησε"!

Από τη μία πλευρά εύλογα μπορεί να πει κανείς ότι ο Ουαλός δεν έφτασε ποτέ στο πικ του. Πήγε για να απογειωθεί και κατά γενική ομολογία δεν ήταν αυτός που όλοι περίμεναν. Από την άλλη όμως, κατάφερε και κάτι που κανείς δεν μπορεί να του το αμφισβητήσει. Ότι και να έγινε, ο Mπέιλ ήταν παρών σε όλους τους μεγάλους τίτλους της ομάδας. Ήταν εκεί και μπορεί όχι πάντα όπως θα έπρεπε αλλά πολλές φορές αποδείχτηκε καθοριστικός. Κανείς δεν μπορεί να του στερήσει την καταλυτική συμμετοχή σε πολλά από τα επιτεύγματα, ακόμα κι αν μέσα στη χρονιά δεν ήταν στο απαιτούμενο επίπεδο. Πάνω σε αυτό στάθηκε και ο ατζέντης του παίκτη κάνοντας δηλώσεις.

Η δήλωση του ατζέντη του Mπέιλ

«Ο Mπέιλ στη Ρεάλ κατέκτησε 13 τίτλους και ήταν παρών τις χρονιές που η ομάδα της Μαδρίτης σάρωνε τα ευρωπαϊκά τρόπαια»,  δήλωσε ο ατζέντης του, Τζόναθαν Μπαρνέτ, και συνέχισε: «Θα έπρεπε να φιλούν το πάτωμα στο οποίο περπάτησε, στη Ρεάλ. Δεν του έδωσαν ποτέ τον σεβασμό που άξιζε και που αξίζει για όσα κατάφερε εκεί». 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ