ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Έξι χρόνια… χρυσάφι στα πόδια του Μοράτα!

Οι μετακινήσεις του Άλβαρο Μοράτα στη ποδοσφαιρική Ευρώπη κοστίζουν, με τέσσερις ομάδες μέσα σε έξι χρόνια να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Έξι χρόνια… χρυσάφι στα πόδια του Μοράτα!

Ο Άλβαρο Μοράτα δεν έχει σταματήσει να μετακομίζει. Ο Ισπανός επιθετικός όσο ταλέντο διαθέτει τόσο δύσκολα στεριώνει σε μια ομάδα. Από το καλοκαίρι του 2014 μέχρι και σήμερα ο έμπειρος στράικερ έχει προβεί σε πέντε μετακινήσεις φορώντας μεγάλες ευρωπαϊκές φανέλες. Από τη Μαδρίτη χθες βράδυ βρίσκεται σήμερα στο Τορίνο υπογράφοντας νέα συνεργασία με την αγαπημένη του Γιουβέντους.

Ο προπονητής των «Μπιανκονέρι», Αντρέα Πίρλο ζητούσε επιθετικό από τη διοίκηση του συλλόγου. Τελικά οι πρωταθλητές Ιταλίας κατέληξαν στην γνώριμη λύση του Μοράτα, με τον Ισπανό να επιστρέφει με την μορφή δανεισμού. Μάλιστα Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν θέσει οψιόν αγοράς στους όρους της συνεργασίας, η οποία αγγίζει τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Η αξία του 27χρονου παραμένει στα ύψη με τις ομάδες τα τελευταία χρόνια να βάζουν βαθιά το χέρι στη τσέπη για να τον κάνουν δικό τους.

Πιο συγκεκριμένα, από το 2014 μέχρι και σήμερα ο Άλβαρο Μοράτα έχει κοστίσει στο σύνολο ούτε λίγο ούτε πολύ 230 εκατομμύρια ευρώ. Τα δρομολόγια του Ισπανού σε Μαδρίτη – Λονδίνο – Τορίνο κοστίζουν ακριβά. Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο, Τσέλσι και Γιουβέντους έχουν κάνει ακριβά ανοίγματα για εκείνον. Άλβαρο Μοράτα

Τα συνεχόμενα δρομολόγια του Άλβαρο Μοράτα

Το καλοκαίρι του 2014, η Γιουβέντους έκανε δικό της τον Μοράτα προσφέροντας στην Ρεάλ Μαδρίτης 25 εκατομμύρια ευρώ. Δύο χρόνια αργότερα οι Μαδριλένοι μετάνιωσαν για την απόφαση του για τον Ισπανό. Η «Βασίλισσα» επανένταξε τον παίκτη στο ρόστερ του παραχωρώντας 32 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα από το Τορίνο.

Το επόμενο καλοκαίρι, η Τσέλσι ήρθε στη ζωή του Μοράτα με τους «Μπλε» να αρπάζουν τα δικαιώματα του παίκτη έναντι 70 εκατομμυρίων ευρώ. Στο Λονδίνο ο 27χρονος επιθετικός δεν κατάφερε ποτέ να ανταποκριθεί όπως όλοι περίμεναν. Οι δανεισμοί έφεραν το οριστικό διαζύγιο με τους Λονδρέζους, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να δίνει τη λύση. Οι Μαδριλένοι πέρυσι δπάνησαν περίπου 65 εκατομμύρια ευρώ φέρνοντας τον έμπειρο άσσο στην ομάδα της καρδιάς του.

Σήμερα, ο Άλβαρο Μοράτα ανοίγει ακόμη ένα κεφάλαιο στη καριέρα του. Επιστρέφει στη Γιουβέντους με τους «Μπιανκονέρι» να έχουν στα χέρια τους οψιόν αγοράς που αγγίζει τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Είναι πολλά τα λεφτά για τον Άλβαρο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ