ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Επίσημο: «Λύκος» ο Νέλσον Σεμέδο (pic)

Μεγαλώνει η πορτογαλική παροικία στη Γουλβς, με τους «Λύκους» να ανακοινώνουν το πρωί της Τετάρτης την απόκτηση του ταλαντούχου, Νέλσον Σεμέδο.

Επίσημο: «Λύκος» ο Νέλσον Σεμέδο (pic)

H Γουλβς προχώρησε το πρωί της Τετάρτης σε μια σπουδαία μεταγραφή. Οι «Λύκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πορτογάλου αμυντικού, Νέλσον Σεμέδο. Ο ταλαντούχος μπακ χαφ άφησε τη Μπαρτσελόνα και πλέον βρίσκεται στο δυναμικό του βρετανικού συλλόγου.

H μετακίνηση του παίκτη στην Πρέμιερ Λιγκ και το σύνολο της Γουλβς στοίχισε περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ. Οι Άγγλοι προσθέτουν με την απόκτηση του ακόμη έναν Πορτογάλο στο ρόστερ τους. Έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στο σύνολο. Εξαιρετικός τόσο αμυντικά όσο και στον επιθετικό τομέα.

https://twitter.com/Wolves/status/1308698874870202368

Πολυθεσίτης ο Σεμέδο

Ο 26χρονος έφθασε χθες βράδυ στο Νησί. Σήμερα το πρωί πρώτα υπέγραψε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Αργότερα επισκέφθηκε τα γραφεία του συλλόγου και έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες των «Λυκών». Ο Πορτογάλος αμυντικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο αφήνοντας ρήτρα που μπορεί να επεκτείνει τη συνεργασία για ακόμη δύο χρόνια.

Ο Σεμέδο αφήνει τη Μπαρτσελόνα μετά από τρία χρόνια. Οι Καταλανοί τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 2017 από την Μπενφίκα. Ο Πορτογάλος ωστόσο δε κατάφερε να καθιερωθεί στο Καμπ Νου έχοντας κατά πλειοψηφία ρόλο αναπληρωματικού. Τις τελευταίες ημέρες Μπαρτσελόνα και Γουλβς ξεκίνησαν συνομιλίες για τη μετακίνηση του παίκτη. Τελικά οι «Λύκοι» βρήκαν τη χρυσή τομή προσφέροντας στους «Μπλαουγκράνα» όλα όσα τους ζήτησαν. Νέλσον Σεμέδο

Ο Πορτογάλος μπακ χαφ έρχεται στο Μολινό προκειμένου να βρεθεί άμεσα στις βασικές επιλογές του Νούνο Σάντο. Ο δεξιοπόδαρος άσσος ανοίγει τη πόρτα της Πρέμιερ Λιγκ ευελπιστώντας πως εκεί θα καθιερωθεί. Η Γουλβς θα προσπαθήσει και φέτος να παραμείνει στα υψηλά πατώματα του πρωταθλήματος. Πέρυσι οι «Λύκοι» πραγματοποίησαν εξαιρετική πορεία φθάνοντας αρκετά κοντά στην πρώτη 4αδα.

Η διοίκηση του συλλόγου κατάφερε να διατηρήσει στις τάξεις της τα περισσότερα «όπλα» ενισχύοντας την ομάδα με περαιτέρω ποιότητα. Με τον Σεμέδο ο Νούνο Σάντο προσθέτει μια άκρως αξιόπιστη λύση στην αμυντική του γραμμή. Στη Μπαρτσελόνα ο Σεμέδο κατέγραψε περισσότερες από 120 συμμετοχές πετυχαίνοντας δύο γκολ και έντεκα ασσίστ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ