ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η «δεύτερη» Γιουνάιτεντ άνετα και ωραία!(vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς να εντυπωσιάσει αλλά και χωρίς να απειληθεί κέρδισε 3-0 τη Λούτον και πέρασε στην επόμενη φάση.

Η «δεύτερη» Γιουνάιτεντ άνετα και ωραία!(vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πολλές αλλαγές στη βασική της εντεκάδα κέρδισε 3-0 την Λούτον και πέρασε στην επόμενη φάση του Καραμπάο Καπ. Χωρίς να πιάσει φοβερή απόδοση αλλά έχοντας τον έλεγχο και χωρίς να απειληθεί, η Γιουνάιτεντ πήρε αυτό που ήθελε και συνεχίζει. Το γκολ του Μάτα από την άσπρη βούλα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετό. Ο Ράσφορντ έκανε το 2-0 στο 88′ και ο Γκρίνγκουντ το 3-0 στις καθυστερήσεις. Ο Σόλσκιερ είδε την ομάδα του να ελέγχει το ματς και παράλληλα δοκίμασε νέους παίκτες που δεν είχαν ευκαιρίες στα προηγούμενα ματς.

Το ματς

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε πιο δυνατά και έχασε την πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού. Ο Μάτα στο 14′ έκανε το βολέ αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο αλλά δεν δημιουργούσαν ευκαιρίες. Ότι έκαναν δεν μπορούσε να γίνει ιδαιίτερα απειλητικό για την αντίπαλη εστία. Όλα όμως άλλαξαν πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Η Γιουνάιτεντ κέρδισε πέναλτι και την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάτα. Ο Ισπανός ευστόχησε και έστειλε την ομάδα του προηγούμενη στα αποδυτήρια. Η «δεύτερη» Γιουνάιτεντ άνετα και ωραία!(vid)

Στην επανάληψη το μοτίβο του παιχνιδιού δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Στο 63′ ο Λίνγκαρντ είχε την ευκαιρία δεν κατάφερε όμως να σκοράρει. Μετά το 70′ η Γιουνάιτεντ ανέβσε ρυθμό. Ο Λίνγκαρντ στο 71΄απείλησε ξανά χωρίς επιτυχία ενώ και ο Φαν Ντε Μπεκ είχε τη δικιά του στιγμή δύο λεπτά αργότερα. Στο 88′ ο Γκρίνγουντ βρήκε τον Ράσφορντ και εκείνος μέσα από τη περιοχή δεν αστόχησε και ανέβασε το δείκτη του σκορ, καθαρίζοντας την πρόκριση. Στις καθυστερήσεις, ο Μπρούνο Φερνάντες τροφοδότησε τον Γκρίνγκουντ και εκείνος με ένα τρομερό σουτ έκανε το 3-0. Πριν η Γιουνάιτεντ καθαρίσει το ματς με τα δύο γκολ στο τέλος η Λούτον είχε τη δικιά της ευκαιρία να ισογαρίσει. Η Λούτον απείλησε, αλλά ο Χέντερσον έδιωξε τον κίνδυνο.

Τα highlights της αναμέτρησης

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ