ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κράουτς: «Ανούσια η απόκτηση του Φαν Ντε Μπεκ»!

Δηλώσεις με περίσσεια αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Φαν Ντε Μπεκ και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Πίτερ Κράουτς.

Κράουτς: «Ανούσια η απόκτηση του Φαν Ντε Μπεκ»!

Η εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει δείξει ότι κάτι καλό γίνεται στην ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Αφορμή γι’ αυτό βρήκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Πίτερ Κράουτς. Ο άλλοτε εμβληματικός φορ των Λίβερπουλ και Τότεναμ άσκησε σκληρή κριτική στους «κόκκινους διαβόλους» όσον αφορά τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Ο 39χρονος πανύψηλος Άγγλος στάθηκε στην απόκτηση του Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ. Ο Ολλανδός μέσος βρέθηκε στο επίκεντρο των δηλώσεων του Κράουτς στην Daily Mail, παρότι σκόραρε στο ντεμπούτο του. Συγκεκριμένα, ο ξανθομάλλης παλαίμαχος επιθετικός τόνισε ότι η Γιουνάιτεντ έπρεπε να κινηθεί για έναν επιθετικό και όχι για μέσο.

Δεδομένου ότι στην ομάδα του Μάντσεστερ υπάρχουν πολύ ικανοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή. Όπως οι Πολ Πογκμπά και Μπρούνο Φερνάντες πέρα από τους Νεμάνια Μάτιτς, Φρεντ και Μακτόμινεϊ. Πάντα μιλάμε για τους κεντρικούς χαφ. Κράουτς

Έχει ένα point ο Κράουτς

Εδώ που τα λέμε, ο Πίτερ Κράουτς δεν έχει και τελείως άδικο στην περίπτωση αυτή. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι μια ομάδα που έχει πολύ εύκολο το γκολ. Και ίσως οι διοικούντες τον σύλλογο θα έπρεπε να το σκεφτούν αυτό. Όπως και να έχει, δεν κάνει κανείς κουμάντο πέρα από εκείνους, ούτε στο… πορτοφόλι τους βρίσκεται κάποιος.

«Είχα μεγάλες ελπίδες για τη Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι, αλλά για άλλη μια φορά ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκαν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, με απογοήτευσε. Η μεταγραφή του Φαν Ντεμ Μπεκ ήταν καλή αλλά δεν είχε καμία λογική και στρατηγική. Αν έχεις τον Μπρούνο Φερνάντες και τον Πολ Πογκμπά θα αγόρασες τον Φαν Ντε Μπεκ; Αναρωτιέμαι. Γιατί η διοίκηση δεν κινήθηκε για την απόκτηση ενός επιθετικού; Όπως του Ραούλ Χιμένεθ από την Γουλβς; Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στην άμυνα κι αυτή επικεντρώνεται στον Σάντσο. Τα 115 εκατομμύρια θα μπορούσαν να επενδυθούν καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πίτερ Κράουτς. Για να δούμε αν θα ευαισθητοποιηθεί κάποιος ιθύνων από τη Γιουνάιτεντ από την τοποθέτηση του Άγγλου…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ