ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
Όλη η Ευρώπη στα πόδια του όμως αυτός θέλει αυτοκρατορία με Λεβερκούζεν
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
Η Τσέλσι διέσυρε την Έβερτον, με ιστορική εμφάνιση από τον Κόουλ Πάλμερ! (vid)
Πλησιάζει το τέλος ενός θρύλου: Ο Μίλερ ετοιμάζεται για απόσυρση!
Τσέλσι: Ο Πάλμερ ολοκληρώνει το χατ-τρικ με ιδανικό σκάψιμο – Σκοράρει και ο Τζάκσον! (vids)
Γκολάρα του Πάλμερ, ο οποίος με «δίμπαλο» καθαρίζει την Έβερτον! (vids)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ σκέφτεται να κάνει «πειράματα» στο Κύπελλο!
Προπονητής της Ρεάλ συνεχάρη τον Αλόνσο για το ιστορικό τρόπαιο! (pic)
Η τεχνολογία μίλησε – Ο «υπολογιστής» αποκάλυψε τον πρωταθλητή της Premier League!
Ο Τσάβι… νευρίασε: «Έλεος! Παίζουμε μια πρόκριση, μην ασχολείστε με μένα»
Mάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ: Κι εγώ που ζω σε Déjà Vu!
Ο Νέβιλ γλεντάει τον Κλοπ: «Τόσο μπορούν, τόσο παίζουν! Δες το ρόστερ…»
Κριστιάνο: Το είχε βάλει από το σπίτι του – Η ΓΚΟΛΑΡΑ που κέρδισε το βραβείο Πούσκας (vid)
Team Of the Week: Η ενδεκάδα φόβητρο της αγωνιστικής – Σκέτη τρέλα και… υπόκλιση (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ο Χάμες έχει “χαλάσει” τον κόσμο με τη μεταγραφή του!

Μπορεί να έχουν περάσει ημέρες από τη μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Έβερτον, αλλά κανείς δεν ξέρει πόσο αυτή κόστισε.

Ο Χάμες έχει “χαλάσει” τον κόσμο με τη μεταγραφή του!

Δεν πρόλαβε καλά- καλά να πατήσει το πόδι του σε αγγλικό έδαφος ο Χάμες Ροντρίγκες και ήδη κάνει τη διαφορά. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έπαιζε. Ήταν εκτός πλάνων του Ζινεντίν Ζιντάν. Όσο και αν ήθελε ή και αν προσπάθησε ο Γάλλος τεχνικός να τον βάλει μέσα στα πλάνα του εν τέλει αυτό δεν έγινε πραγματικότητα.

Οπότε τα πράγματα είχαν πάρει λίγο ως πολύ την πορεία τους. Ήταν θέμα χρόνου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο ταλαντούχος μέσος. Αυτός ήταν η Έβερτον. Στα “ζαχαρωτά” δεν χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής ή κάτι ανάλογο. Μπήκε κατευθείαν στα… βαθιά και τα κατάφερε με το παραπάνω.

Ασίστ με το “καλημέρα”. Λίγο αργότερα και το πρώτο του “παστέλι”. Ήδη έχει κάνει τους Άγγλους να περιμένουν πολλά από εκείνον, ενόψει της συνέχειας. Και όχι άδικα εδώ που τα λέμε. Ωστόσο, ακόμα υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα που αναφέρουν το χρηματικό ποσό που κόστισε ή δεν κόστισε ο Λατίνος μέσος στην αγγλική ομάδα. Με τις τελευταίες εξελίξεις να έρχονται από την Κολομβία, ώστε να λύσουν τις όποιες απορίες υπάρχουν αναφορικά με αυτό το θέμα. Τελικά θα μάθουμε πόσο κόστισε η μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες στην Έβερτον;

Τελικά θα μάθουμε πόσο κόστισε η μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες στην Έβερτον;

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε αρκετές προσφορές στα χέρια της όσον αφορά τον Χάμες Ροντρίγκες. Μία από αυτές ήταν εκείνη της Έβερτον. Ο έμπειρος μέσος ήθελε -και εν τέλει τα κατάφερε- να υπογράψει στους Άγγλους για έναν βασικό λόγο. Για τον Κάρλο Αντσελότι. Μιας και ο Ιταλός τεχνικός είχε και έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτόν και τρέφει την καλύτερη εντύπωση για εκείνον και το ταλέντο του.

Ωστόσο, η πρώτη ομάδα του Κολομβιανού παίκτη, η Μπάνφιλντ, μέσω ανακοίνωσή της επισήμανε ότι δεν πήρε κάποιο χρηματικό ποσό. Ούτε καν μικρό. Και ας είχε ποσοστό μεταπώλησης. Αυτό δεν συνέβη για έναν πολύ απλό λόγο, γιατί η μεταγραφή του Χάμες δεν κόστισε τίποτα στα “ζαχαρωτά”.

Αυτό, όμως, το αρνείται τόσο η “βασίλισσα” όσο και διάφορες πηγές από την Κολομβία. Συγκεκριμένα δύο σημαντικοί δημοσιογράφοι από την πατρίδα του έχουν αντίθετη γνώμη σε σχέση με τη Μπάνφιλντ. Ο λόγος για τους Χουλιάν Καπέρα και Πίπε Σιέρα, που συμφωνούν στο ίδιο πράγμα. Στα 25 “χαρτιά” που δαπανήθηκαν για τον Χάμες.

Πιο συγκεκριμένα ο Χούλιαν Καπέρα που εργάζεται στο “ESPN” έγραψε μεταξύ άλλων: “Η μεταγραφή του Χάμες έχει κοστίσει 25 εκατομμύρια ευρώ στην Έβερτον. 15 πήρε η Ρεάλ, 5 ο παίκτης, 3 ο μάνατζέρ του και άλλα δύο που χωρίστηκαν ανάμεσα στην Μπάνφιλντ και την Πόρτο”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ