ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ολυμπιακός: Με το ένα χέρι στο σεντόνι (vid)

Ο Ολυμπιακός χωρίς να απειληθεί πήρε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ νικώντας με 2-0 την Ομόνοια στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ολυμπιακός: Με το ένα χέρι στο σεντόνι (vid)

Στο πλαίσιο του πρώτου σκέλους των play off του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Ομόνοια στο στάδιο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι “ερυθρόλευκοι” αν και δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης έπαιξαν όσο χρειαζόταν για να κερδίσουν με 2-0. Έτσι, απέκτησαν μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ενόψει της ρεβάνς με στην Κύπρο.

Oι “ερυθρόλευκοι” από το πρώτο λεπτό ανέλαβαν την κατοχή της μπάλας. Με τη χρήση των Βαλμπουενά και Φορτούνη στο βασικό σχήμα, ο Μαρτίνς προσπαθούσε να φορτώσει τον άξονα με παίκτες παίζοντας αρκετά κάθετα.

Οι γηπεδούχοι στα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν, καθώς ήταν πολλοί στατικοί οι ποδοσφαιριστές. Η πρώτη καλή ενέργεια του αγώνα ήρθε με το μακρινό σουτ του Καμαρά, το οποίο εξουδετερώθηκε από τον Φαμπιάνο στο 25ο λεπτό.

Το χαμηλό τέμπο του αγώνα ευνοούσε την κυπριακή ομάδα, η οποία είχε αναλάβει ένα πιο παθητικό ρόλο στο ματς. Στο 36ο λεπτό απείλησε για δεύτερη φορά ο Ολυμπιακός με τον Βαλμπουενά να σεντράρει για τον Χασάν, του οποίου η κεφαλιά δε βρήκε εστία.

Η πίεση του Ολυμπιακού στα αντίπαλα καρέ αυξανόταν και χάθηκε και τρίτη ευκαιρία μετά τη συνεργασία Βαλμπουενά – Φορτούνη στο 45ο λεπτό.

Δείτε ΕΔΩ την ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου δεν άλλαξε το σκηνικό, με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή αλλά να μη διαθέτει ταχύτητα. Η Ομόνοια, μάλιστα, απείλησε για πρώτη φορά στο 51΄με το σουτ του Ντούριτς από τη περιοχή να περνάει λίγο άουτ.

Στο 56ο λεπτό, ο Μαρτίνς άλλαξε το σύστημα του σε 4-4-2 βάζοντας τον Ελ Αραμπί και τον Ραντζέλοβιτς στη θέση των Φορτούνη και Μασούρα.

Έτσι, το παιχνίδι των “ερυθρόλευκων” άρχισε να μετατοπίζεται προς τα πλάγια. Οι ακραίοι έψαχναν με σέντρες τα κεφάλια των 2 φορ της ομάδας. Από μία τέτοια σέντρα του Ραφίνια, ο Ελ Αραμπί πήδηξε ψηλά στο 66΄αλλά δε μπόρεσε να κατευθύνει τη μπάλα προς την εστία.

Τελικά, ο Ολυμπιακός βρήκε αυτό που έψαχνε από μία κάθετη πάσα. Μία κάθετη του Ελ Αραμπί στον Ραντζέλοβιτς, οποίος στη διεκδίκηση της μπάλας με τον Λέτσκας μέσα στην περιοχή κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βαλμποευνά, ο οποίος έγραψε το 1-0 στο 69΄.

Αυτό το γκολ έβγαλε την Ομόνοια από το καβούκι της. Έτσι, ο Ολυμπιακός έβρισκε περισσότερους χώρους πια. Ωστόσο, ο Ελ Αραμπί αστόχησε στο 76΄από κοντά μετά από γύρισμα του Ραντζέλοβιτς. Ο χορός των ευκαιριών συνεχίστηκε για τον Μαροκινό, με τον Φαμπιάνο να αποκρούει την κεφαλιά του στο 79΄.

Το 2-0 απέτρεψε ξανά ο Φαμπιάνο αποκρούοντας εντυπωσιακά το φάουλ του Βαλμπουενά στο 90ο λεπτό. Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, όμως, δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα στο 92ο λεπτό. Ο Ελ Αραμπί με μία μαγική ενέργεια έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και πέτυχε το γκολ που του έλειπε τον τελευταίο καιρό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ