ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ρομπέρτο: “Ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει τα 8 της Μπάγερν”

Ο μέσος της Μπαρτσελόνα, Σέρτζι Ρομπέρτο, αποκάλυψε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του ακόμα δεν έχουν ξεχάσει τα 8 γκολ που δέχτηκαν από τη Μπάγερν.

Ρομπέρτο: “Ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει τα 8 της Μπάγερν”

Ο Σέρτζι Ρομπέρτο ήταν ένας από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της Μπαρτσελόνα στο πρόσφατο κάζο της ήττας αποκλεισμού από τη Μπάγερν Μονάχου. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ήττα με 8-2 από τους “βαυαρούς” στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σύμφωνα, με τον Ρομπέρτο, μάλιστα, ακόμα είναι νωπές οι μνήμες από εκείνη την αποκαρδιωτική βραδιά.

Ο ίδιος ο παίκτης, μιλώντας στο Diario As, αποκάλυψε ότι η ομάδα ακόμα δεν έχει ξεχάσει τα 8 γκολ. Παράλληλα, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τον νέο προπονητή της ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν.

“Το παιχνίδι της Μπάγερν είναι δύσκολο να ξεχαστεί. Είχαμε το χειρότερο δυνατό καλοκαίρι. Μετά το παιχνίδι δεν θέλαμε να παίξουμε ξανά ποδόσφαιρο. Ωστόσο, υπό τον νέο προπονητή, εργαζόμαστε πολύ σκληρά για τη νέα σεζόν. Μας προετοιμάζει σε τακτικό επίπεδο και οι προπονήσεις έχουν μεγάλη διάρκεια. Βλέπει τα πράγματα πολύ καθαρά και αυτό είναι καλό για την ομάδα. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους παίκτες και στον νέο προπονητή”.

O Σέρτζι Ρομπέρτο πρόσθεσε επίσης ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στις ΗΠΑ. Ας σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του 28χρονου λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Ο πρώτος στόχος του Κούμαν είναι ένας αμυντικός

Στην επίλυση των αμυντικών προβλημάτων έχει εστιάσει ο Ρόναλντ Κούμαν. Γι΄αυτό έχει βάλει στο στόχαστρο την απόκτηση ενός αμυντικού που θα διορθώσει το περσινό αμυντικό χάλι. Θυμίζουμε ότι ο Πικέ κάθε χρόνο παρουσιάζεται πιο αργός και ουδέποτε κατάφερε να πείσει ως αμυντικό δίδυμο με τον Λενγκλέ. Όσον αφορά τον Ουμτιτί, οι συνεχόμενοι τραυματισμοί μας έχουν κάνει να ξεχάσουμε πως είναι να αγωνίζεται.

Σύμφωνα με τα περισσότερα ισπανικά ΜΜΕ ο Ολλανδός προπονητής έχει ήδη μιλήσει με τον Σερτζίνιο Ντεστ του Άγιαξ. Ο νεαρός μπακ του “Αίαντα” τη σεζόν που πέρασε έκανε πράγματα και θαύματα με τον σύλλογο του Άμστερνταμ.

Όχι μόνο στην Ερεντιβίζιε, αλλά και στην Ευρώπη. Αυτές οι εμφανίσεις δεν γινόταν να περάσουν στα… ψιλά. Γι’ αυτό το λόγο και οι “μπλαουγκράνα” τον έχουν ως πρώτο και καλύτερο στη μεταγραφική τους λίστα. Ειδικά από τη στιγμή που “σκότωσαν” τον Σεμέδο και έχουν περισσότερα χρήματα για ξόδεμα στα χέρια τους. Οπότε δεν αποκλείεται να τα “χώσουν”, προκειμένου να κάνουν δικό τους, όσο πιο γρήγορα γίνεται, τον ταλαντούχο ακραίο αμυντικό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ