Παρί Σεν Ζερμέν

Δεν ανανεώνει ο Μπαπέ στην Παρί λόγω Ρεάλ!

Ο Κιλιάν Μπαπέ σκέφτεται πολύ σοβαρά τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2021 και αρνείται να μπει σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο.

Φωτιές ανάβει στην Παρί ο Κιλιάν Μπαπέ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο νεαρός αρνείται να μπει σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους πρωταθλητές Γαλλίας. Δεν προλαβαίνει να ησυχάσει η Παρί. Μετά από χρόνια που καθημερινά η ομάδα πάλευε με την επιθυμία του Νεϊμάρ να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα, νόμιζε ότι βρήκε λύση, αλλά τελικά τώρα «σκάει» θέμα από αλλού. Βάσει των όσων βγαίνουν στη δημοσιότητα, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει το επόμενο καλοκαίρι να κάνει δικό της τον Κιλιάν Μπαπέ και ο Γάλλος όχι απλά το σκέφτεται, αλλά δείχνει και να το επιθυμεί.

Το συμβόλαιο του Μπαπέ λήγει το καλοκαίρι του 2022. Η Παρί, όπως κάνει συνήθως με τα μεγάλα της αστέρια, θέλει να προχωρήσει σε πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή. Παρόλα αυτά η υπόθεση δεν φαίνεται να κινείται. Δεν είναι ότι δεν υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό ή στη διάρκεια του συμβολαίου. Το πρόβλημα είναι πιο μεγάλο. Για την ακρίβεια, ο Μπαπέ αρνείται να ξεκινήσει τις συζητήσεις για το συμβόλαιό του.
Δεν ανανεώνει ο Μπαπέ στην Παρί λόγω Ρεάλ!

Η Ρεάλ του 2021 

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στο μυαλό της ήδη το πλάνο της επόμενη σεζόν. Η Βασίλισσα θέλει να μην προχωρήσει φέτος σε μεταγραφές που θα κάνουν ζημιά στα ταμεία της, ώστε να χτίσει το καλοκαίρι του 2021 τη νέα μεγάλη της ομάδα. Ηγέτης σε αυτή, προορίζεται να είναι ο Κιλιάν Μπαπε που θα έχει μαζί του τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Προφανώς οι προθέσεις των Μερένχες έχουν κοινοποιηθεί στον Γάλλο που απο τη μεριά του κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να υλοποιηθούν.
Όπως αναφέριε το ρεπορτάζ, η ανανέωση ή μη του συμβολαίου του 20χρονου επιθετικού θα παίξει μεγάλο ρόλο στο οικονομικό. Αν τελικά δεν ανανεώσει, με το συμβόλαιό του να λήγει μόνο σε ένα χρόνο, η Ρεάλ θα εξασφαλίσει μία πολύ καλή οικονομική συμφωνία. Το ποσό μάλιστα που εκτιμάται ότι θα χρειαστεί είναι τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Σε άλλη περίπτωση, το αφεντικό στην υπόθεση θα είναι η Παρί. Κάτι που αυτομάτως εκτινάσει το απαιτούμενο ποσό στα 250 εκατομμύρια ευρώ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ