Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κόουλ: “Πρόβλημα τα σκαμπανεβάσματα του Μαρσιάλ”!

Ο Άντι Κόουλ έθεσε τον Μαρσιάλ προ των ευθυνών του για τα σκαμπανεβάσματα που επιδεικνύει, ενώ μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον Μέισον Γκρίνγουντ

Μια παλιά δόξα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Άντι Κόουλ αναφέρθηκε στο τωρινό “εννιάρι” της ομάδας, τον Άντονι Μαρσιάλ. Ο Κόουλ θεωρεί τον Γάλλο επιθετικό έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που χρειάζεται όμως να βελτιωθεί σε κάτι άμεσα.

Αυτό το κάτι δεν είναι άλλο από τη σταθερότητα στην απόδοση του Μαρσιάλ παιχνίδι με το παιχνίδι. Για τον Κόουλ, αυτές οι διακυμάνσεις είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνουν σε κάποιον που θέλει να είναι ο βασικός επιθετικός των “κόκκινων διαβόλων”.

“Αν ο Μαρσιάλ ήταν σταθερός στην απόδοσή του, δεν θα κάναμε την κουβέντα για το αν χρειάζεται η Γιουνάιτεντ εννιάρι. Όμως, ο Μαρσιάλ μπορεί να είναι φανταστικός σε ένα παιχνίδι, και στο άλλο να σκέφτεσαι ότι είναι ο δίδυμος αδερφός του!

Πιστεύω ότι είναι θέμα νοοτροπίας και ψυχολογίας. Είναι σε καλή ηλικία τώρα, οπότε ο ίδιος ξέρει καλύτερα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, που πρέπει όμως να το αποδεικνύει συνεχώς. Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορείς να χαλαρώσεις, καθώς όλοι θέλουν να σε νικήσουν”, τόνισε ο Κόουλ. Κόουλ:

Πίστη στον Γκρίνγουντ

Στη συνέχεια, ο παλιός επιθετικός της Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε και στην πιθανότητα απόκτησης εξτρέμ από την ομάδα. Για τον Κόουλ, αυτό ίσως να μην χρειάζεται, καθώς ο Μέισον Γκρίνγουντ έχει δείξει πως έχει όλα τα στοιχεία για να καλύψει τη θέση.

“Πιστεύω ότι αυτό το παιδί έχει πολλές δυνατότητες. Είναι στο χέρι του να τα καταφέρει να μονιμοποιηθεί στα εξτρέμ. Για σέντερ φορ είναι δύσκολο να απαντήσω, γιατί αυτό είναι δύσκολο, ειδικά όταν μιλάμε για τη Γιουνάιτεντ.

Όμως, αυτός είναι που ξέρει καλύτερα τη θέση που τον βολεύει. Βέβαια, όταν είσαι 18 χρονών δεν μπορείς να απαιτήσεις πού να παίξεις. Πάντως, ως δεξί εξτρέμ τα έχει πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής”, κατέληξε ο Κόουλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ